99. bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul yeni fragman yayınlandı mı? / VİDEO

Diriliş Ertuğrul 99. bölümde neler olacak? Aksiyon dolu bir bölümü geride bırakan Diriliş Ertuğrul 99.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı mı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından hemen araştırılıyor. Tv ekranlarının tartışmasız en çok izlenen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul'da geçtiğimiz bölümde yine heyecan doruktaydı. Reytig rekorları kıran dizi Dirliş son bölümde Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar veriyor. Dirliş Ertuğrul son bölümü izleyemeyenler 98. bölümü araştırırken heyecanı yaşayanlar ise 99. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. 13 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak 99. bölümü ile karşımıza çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'un 99. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Diriliş Ertuğrul 98. bölüm izle. Emir Sadettin köpek ölüyor mu? Detaylar haber özette...

Diriliş Ertuğrul 99. bölümde neler olacak? Aksiyon dolu bir bölümü geride bırakan Diriliş Ertuğrul 99.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı mı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından hemen araştırılıyor. Tv ekranlarının tartışmasız en çok izlenen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul'da geçtiğimiz bölümde yine heyecan doruktaydı. Reyting rekorları kıran dizi Dirliş son bölümde Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar veriyor. Dirliş Ertuğrul son bölümü izleyemeyenler 98. bölümü araştırırken heyecanı yaşayanlar ise 99. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. 13 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak 99. bölümü ile karşımıza çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'un 99. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Diriliş Ertuğrul 98. bölüm izle. Emir Sadettin köpek ölüyor mu? Detaylar haber özette...

DARALAA_2

DİRİLİŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Heyecanla takip edilen Diriliş Ertuğrul 99. yani yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Diriliş Ertuğrul'un 99. bölüm fragmanını aşağıdan yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey'e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Diriliş, dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi. “O; Güneşi bayrak, göğü çadır eyleyip kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Yağız yeri titretip, mavi göğü deldi. Pusatlarını yar eyleyip, ordularını gür kıldı. Daha çok denize, daha çok toprağa ilahi muştuyu taşıdı. Dünyanın iki hükümdara dar geldiğine inandı. Ve dünyayı bir hükümdara yar kıldı. Süleymanşah oğlu Ertuğrul ümitlerin tükendiği bir çağda dirilişin adı oldu.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN’A TAM 6 MİLYON TL!

Yıl içinde dört reklam filmi çekecek olan oyuncunun, yaklaşık 6 milyon TL'ye anlaştığı öğrenildi. Çorlu'da bir yol üzerinde çekilen reklamda, Düzyatan tek başına oynadı. Düzyatan'ın başrolünü oynadığı ve bu yıl dördüncü sezonuyla TRT1'de ekrana gelen ‘Diriliş: Ertuğrul'un önceki akşam yayınlanan 96'ncı bölümü, tarihi bir başarı yakalayarak reyting listesine damgasını vurdu. Özeti, ikinci sırada yer alan dizi, Total'de yüzde 16.40 reyting ve yüzde 34.69 izlenme oranı, AB'de ise yüzde 20.53 reyting ve yüzde 42.02 izlenme oranıyla zirveye oturdu.

DARALAA3

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi'nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan'ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan'ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan'ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi'ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan'ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi. Diriliş Ertuğrul son bölümünü yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜM İZLE!

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi'ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan'ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey'in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?

Ares'in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası'na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul'un oğlu Gündüz'le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul'un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 97. BÖLÜM FRAGMANLARI

Diriliş Ertuğrul'un 96. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı için bekleyişe geçen izleyiciler için yeni bölüme dair iki adet fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanlarda izleyicileri oldukça meraklandıran gelişmeler yer alıyor.

Yayınlanan Diriliş 97. bölüm ilk fragmanda Ertuğrul Bey'in "Uçbeyliğim altındaki bu topraklarda leş kargalarına müsade etmeyeceğim. Devletimiz, ebet müddet daim kalacaktır. Karacahisar Kalesi'nin fetih vakti gelmiştir Alpler! Sultanımız, uğrunda ölmeye hazır yiğit beylerin olduğunu bilsin, bu bize yeter. Biz yağma için, ganimet için değil, Rızâ-i İlâhî ve Nizam-ı âlem için cenk ederiz." demesi dikkat çekti.

Öte yandan yayınlanan fragmanda Ares'in de "Ertuğrul'un merhameti, oğlu Gündüz'e mal olacak." demesi izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Fragmanda, Ares'in bu sözü üzerine, "yeni bölümde Gündüz'e ne olacak?" sorusu sorulmaya başlandı.

Diriliş 97. bölüm ikinci fragmanı Ertuğrul'un "Ya devlet başa, ya kuzgun leşe" sözüyle başlıyor. Artuk Bey'in Ertuğrul'a "Ne vakit saldıracağız beyim?" diye sorması üzerine Ertuğrul "Turgut'un düğününün sabahında Artuk Bey" diye yanıt veriyor.

Sadettin Köpek'in ise "Aslıhan'ın ölmesi şarttır." demesi ve Aslıhan'ın zehirlendiği sahne izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Öte yandan Ertuğrul, "Karacahisar Kalesi'ni almaya gücümüz muhtedirdir evelallah." dediği sahne de büyük beğeni topladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey hanlı pazara gelir. Sadettin Köpek ve Ares Ertuğrul Bey'i gördüğüne çok şaşırır. Ertuğrul Bey Bahadır Bey'e kılıç çeker. O sırada oğlu Sancar Bey ile Ertuğrul bey mücadeleye girer.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeğin hediye ettiği kılıcı Dündar Bey'in belinden çeker. Kılıçla otağı ve Kayı damgasını işaret ederek sert konuşur. Dündar Bey'in gözleri dolar zira Ertuğrul Bey'den ağız sözler işitir. Bahadır Bey ise hain planlar içinde Sadettin Köpek'ten destur isteyerek ve Ertuğrul Bey'in kellesini almak için plan yapar.

Ertuğrul Karaca Hisar'ı ele geçirmek için gaza edeceğini söyler. Tekfur Ares'in ise bir savaş planı vardır.

Vezir Sadettin Köpek ise öfkesinden oku kırıyor. Ares ise öfkesinden eline ne geçtiyse fırlatıyor. Ertuğrul Bey'e kaftanını bizzat Sadettin Köpek giydiriyor. Sancar bey yaka paça huzuruna getirtiyor.

Ertuğrul üç beyi olarak "Bu topraklarda devlet benim" diyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ? ZİRVEYİ KAPTIRDI MI?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 16.4 rating ve 34.69 share alırken, AB grubunda ise 20.53 reyting ve 42.02 share’a sahip oldu. Ayrıca sevilen dizinin özeti de reyting sonuçların ikinci sıraca yer aldı.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

99. bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul yeni fragman yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul 99 bölüm 99 bölüm fragman trt1 98 bölüm 13 aralık çarşamba yeni bölüm fragman 98 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.