95 yaşındaki pedofili suç makinesi, aylar içinde tahliye olabilir! İşte o şok dava…

İngiliz suç makinesi Sidney Cooke, çok yakın bir zamanda tahliye edilebilir! Erkek çocukları öldüren ve çocuklara tecavüz eden “İngiltere’nin en kötü adamı” olarak tanımlanan Sidney Cooke çok kısa bir süre içinde sokaklara geri dönebilir!

İngiltere'nin en kötü şöhretli pedofilisi sadece üç ay içinde sokaklara geri dönebilir. The Sun, çocuk tacizcisi ve seri katil hükümlü Sidney Cooke'un özgürlük için yeni bir kampanya başlattığını ve 3 Mayıs'ta şartlı tahliye kurulu önüne çıkacağını açıkladı. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Cooke, sonucu haftalar içinde öğrenecek: Ya rahat bir açık hapishaneye taşınmasının ya da salıverilmesinin yolunu açacak.

“Hissing Sid” lakaplı pedofili, 95 yaşında İngiltere'nin en yaşlı mahkumlarından biri. Halihazırda şartlı tahliye kurulu tarafından 10 kez reddedildi. Bu da asgari tarifesini 17 yıl daha aştığı anlamına geliyor. Mayıs ayındaki şartlı tahliye kurulu, serbest bırakılırsa "ne gibi bir risk oluşturduğuna" ve parmaklıklar ardında kaldığı süre boyunca "davranış değişikliğine dair herhangi bir kanıta" bakacak.

PEDOFİLİ ÇETESİ ÜYESİ 95 YAŞINDAKİ SUÇ MAKİNESİ HER AN TAHLİYE OLABİLİR

Mahkeme suçlunun tahliye talebiyle ilgili olarak, neden olduğu "zarara" ve "suçun kurbanlar üzerindeki etkisine" de bakacaklar. Cooke, 1980'lerde genç erkek çocuklara yönelik taciz ticareti yapan 'Kirli Düzine' olarak bilinen korkunç bir pedofili çetesinin parçasıydı.

1989'da ortaokul çağındaki Jason Swift'in cinsel dürtüyle korkunç şekilde öldürülmesine karıştığı için adam öldürmekten suçlu bulundu. 14 yaşındaki Swift, doğu Londra'daki evinden kayboldu ve daha sonra çete üyelerinin gence toplu tecavüz etmek için 5 sterlin ödediği ortaya çıktı. Çıplak vücudu daha sonra Kasım 1985'te Essex'teki bir çiftlikte gömülü olarak bulundu. Cooke 19 yıl hapis cezasına çarptırıldı, ancak 1998'de serbest bırakıldı ve bu da ulusal tepkiye yol açtı.

1970’LERDE 10 ÇOCUĞU TACİZ ETTİ! BİRİNİ ŞEKERLE KANDIRDI!

95 yaşındaki pedofili suç makinesi, aylar içinde tahliye olabilir! İşte o şok dava…

Ancak, sadece bir yıl sonra, 1970'lerde iki çocuğu 10 kez taciz ettiği için yeniden tutuklandı ve o zamandan beri kaldığı hapishaneye geri gönderildi. Ekim 2021'de şartlı tahliye kurulu tarafından onuncu kez reddedildi. Açık cezaevine nakledilmesi talebi de reddedildi.

Cooke'un 1984'te Berkshire'da yedi yaşındaki Mark Tildesley'i öldürenler arasında olduğundan şüpheleniliyor. Küçük çocuk, bir lunaparkta ortadan kayboldu ve Cooke'un onu 50 peni şekerleme vaadiyle kandırdığı iddia edildi.

Ancak Cooke, zaten hapiste olduğu için Mark'ı öldürmekten asla yargılanmadı. Kirli Düzine'nin, 1985'te kaçırılan, cinsel istismara uğrayan ve ardından öldürülen altı yaşındaki Barry Lewis de dahil olmak üzere en az dokuz erkek çocuğun ölümünün arkasında olduğuna inanılıyor.

MAYIS 2023’TE DURUŞMASI GÖRÜLECEK

Bir Şartlı Tahliye Kurulu sözcüsü şunları söyledi: "Sidney Cooke'un şartlı tahliye incelemesi için sözlü bir duruşma listelendi ve Mayıs 2023'te yapılması planlanıyor. Şartlı Tahliye Kurulu kararları, yalnızca bir mahkumun serbest bırakılması halinde toplum için ne gibi bir risk oluşturabileceğine ve bu riskin toplum içinde yönetilebilir olup olmadığına odaklanır. Bir panel, orijinal suçun ayrıntıları ve davranış değişikliğine dair herhangi bir kanıt dahil olmak üzere çok çeşitli kanıtları dikkatli bir şekilde inceleyecek ve ayrıca suçun kurbanlar üzerindeki etkisini ve verdiği zararı araştıracaktır.”

Mahkeme üyeleri, sözlü bir duruşmaya kadar yüzlerce sayfalık kanıt ve raporları okuyup sindirirler. Mayıs’ta gerçekleşecek duruşmada denetimli serbestlik görevlileri, psikiyatristler ve psikologlar dahil olmak üzere tanıkların ifadeleri, suçluya cezaevinde nezaret eden yetkililer ve mahkumun beyanları dikkate alınacak.

95 yaşındaki pedofili suç makinesi, aylar içinde tahliye olabilir! İşte o şok dava… ile ilgili etiketler Pedofili mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.