94. Gazi Koşusu ne zaman? Saat kaçta başlıyor?

94. Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Türk at yarışçılığının derbisi olarak ifade edilen ve 3 yaşlı İngiliz taylarının yarış hayatlarında sadece bir kez koşabildikleri Gazi Koşusunun ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Gazi Koşusu saat kaçta başıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte Gazi Koşusuna kayıt yaptıran İngiliz tayları…

İstanbul’da Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenecek olan 94. Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Ali Muhiddin Hacıbekir'in "Neriman" isimli kısrağı tarafından kazanılan 1927 yılındaki ilk Gazi Koşusu ile başlayan heyecan "Türk at yarışçılığının derbisi" olarak ifade edilmekte. 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının yarış hayatlarında sadece bir kez koşabildikleri, çim pistte 2 bin 400 metre mesafeli koşuya bu yıl 14'ü erkek, 1'i dişi olmak üzere 15 at katılacak.

GAZİ KOŞUSU NE ZAMAN? SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilecek olan 94. Gazi Koşusu, saat 17.15’ten itibaren Kanal D ve TJK TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

KAYIT YAPTIRAN TAYLAR

Sonucu merakla beklenen koşuya bu yıl 15 safkan kayıt yaptırdı. Bu isimlerin 14'ünü erkek taylar oluştururken, yalnızca 1 dişi tay bu listede yer aldı. 2020 yılı Gazi Koşusu'na kayıt yaptıran safkanlar şöyle:

1 CALL TO VICTORY
2 COACH
3 ÇAKALINOĞLU
4 DEMBE
5 FULL THROTTLE
6 KING MAN GO
7 KINGSMAN
8 LORD OF GAME
9 POWERMAN
10 PREMIUM MOVER
11 SOZOPOL
12 UPPER CUT
13 VERNAZZA
14 ZABUN
15 PRIOR

94. Gazi Koşusu ne zaman? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler 94. Gazi Koşusu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.