90'ını deviren Rahmi Koç'tan CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'a dikkat çeken ziyaret!

90'ını deviren Rahmi Koç, bugün 31 Mart'ta seçilen CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ı ziyaret etti.  Koç'un bir önceki dönem AK Parti'li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret etmeyerek Sinem Dedetaş'ı ziyaret etmesi dikkat çekti. Koç ailesi, 31 Mart yerel seçimlerinde İmamoğlu'na açıktan destek verdi.

31 Mart seçimleri öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açıktan destek veren Koç ailesi dikkat çeken bir ziyarette bulundu. 

Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e ziyarette bulunan Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç dikkat çeken bir ziyarette daha bulundu. 

90'ını deviren Rahmi Koç, bugün 31 Mart'ta seçilen CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ı ziyaret etti. 

Ziyaretten fotoğraf paylaşan Dedetaş o kareyi, "Üsküdarlı iş insanı Sayın Rahmi Koç’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkürler. Denizciliğe olan özel ilgisi ve özel müzeleriyle de tanıdığımız Sayın Koç ile Rahmi Koç Müzesi’ndeki Fenerbahçe Vapuru’nun restorasyonu konusunda iş birliği yapmıştık." notuyla paylaştı. 

Koç'un bir önceki dönem AK Parti'li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret etmeyerek Sinem Dedetaş'ı ziyaret etmesi dikkat çekti. 

 

 

90'ını deviren Rahmi Koç'tan CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'a dikkat çeken ziyaret! ile ilgili etiketler Üsküdar Rahmi Koç CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.