9 yıl sonra Türkiye'de döndü! Aysun Kayacı tatil için Bodrum'da

2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen 42 yaşındaki maken, oyuncu ve sunucu Aysun Kayacı tatil için 9 yıl aradan sonra Bodrum'a geldi. Özel hayatını titizlikle koruyan çift, objektiflerden kaçmayıda başardı.

Bir dönem podyumlarda fırtınalar gibi esen ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmıştı. O gün bugündür hiç ortalıklarda görünmeyen ve tek kare fotoğrafı olmayan Aysun Kayacı, meğer 9 yıl aradan sonra ilk kez Türkiye’ye tatile gelmiş.


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 7 yaşındaki kızı Maya ve eşiyle birlikte Bodrum’daki Six Senses Kaplankaya’da tatil yapan Aysun Kayacı’yı neredeyse hiç kimse tanımamış. Çok az insanın görünce tanıdığı eski model, aldığım duyumlara göre güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş.

BODRUM'DAN EV BAKIYORLAR

Kaplankaya’yı çok seven çift, rezidans kısmından ev almak için görüşmeler de yapmış.
Şimdilik Kayacı’dan güncel bir fotoğraf yok maalesef. Özel hayatının mahremiyetine büyük önem veren çift, belki ev sahibi olup sıklıkla Bodrum’a geldiklerinde objektiflere de takılır.

9 yıl sonra Türkiye'de döndü! Aysun Kayacı tatil için Bodrum'da ile ilgili etiketler Bodrum aysun kayacı Efe Kapancı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.