9 Temmuz 2021 Milli Piyango çekilişi sıralı tam liste! Milli Piyango ne zaman, saat kaçta çekiliyor?

9 Temmuz 2021 Milli Piyango çekilişi sıralı tam liste vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Milli Piyango 9 Temmuz çekilişinde büyük ikramiye 4 milyon TL olacak. Peki, 9 Temmuz Milli Piyango ne zaman, saat kaçta çekiliyor?

Her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişinde bugün büyük ikramiye 4 milyon TL. Büyük ikramiyenin yanı sıra 1 kişi 100 bin 2 kişi 20 bin, 10 kişi 10 bin tutarında ikramiyelerin sahibi olurken 50 kişiye teselli ikramiyesi olarak 4.000 TL dağıtılacak.

Milli Piyango Çekilişi Ne Zaman?

Milli Piyango 9 Temmuz çekilişi bugün saat 15:30'da başlayacak. 17:30'da büyük ikramiye ve amorti çekilişleri yapılacak.

Çekiliş sonrası bilet sorgulama ise "millipiyangoonline.com" üzerinden yapılabilecek.

Milli Piyango Nasıl Oynanır?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edilebilmektedir. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

9 Temmuz 2021 Milli Piyango çekilişi sıralı tam liste! Milli Piyango ne zaman, saat kaçta çekiliyor? ile ilgili etiketler Milli Piyango Sıralı Tam Liste
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.