9 günlük tatil bilançosu! 43 ilin ortak güzergahından 2 milyon araç geçti

Kurban Bayramı için verilen 9 günlük tatilde vatandaşlar akın akın yollara dökülmüştü. 9 günde 43 ilin geçiş güzergâhı Kırıkkale'den yaklaşık 2 milyon aracın geçiş yaptığı ortaya çıktı. Geçen yıllara göre trafik yoğunluğunda yüzde 40 artış görüldü.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçiren vatandaşlar, "kilit kavşak"ta trafik yoğunluğu oluşturdu. En fazla araç geçişi bayramın 4’üncü gününde yaşandı.

9 günlük tatil bilançosu! 43 ilin ortak güzergahından 2 milyon araç geçti

Bayram tatili süresince yaklaşık 2 milyon araç geçiş yaptı. Geçen yıllara göre bu bayram yüzde 40 oranında trafik yoğunluğu artışı oldu. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 76 ekip ve 250 personel, 9 günlük bayram tatili süresince gece gündüz görev yaptı. Helikopter ve "drone" ile de havadan denetimler gerçekleştirildi.

9 günlük tatil bilançosu! 43 ilin ortak güzergahından 2 milyon araç geçti - Resim : 2

Kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Kırıkkale'de ölümlü kaza yaşanmadı.

 

 

9 günlük tatil bilançosu! 43 ilin ortak güzergahından 2 milyon araç geçti ile ilgili etiketler Kırıkkale Kurban Bayramı kilit kavşak araç geçişi 9 günlük tatil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.