9 gündür kayıptı! Genç kız günler sonra ortaya çıktı

Antalya’da ailesi ile kaldığı evden gece saatlerinde ayrılan 12. sınıf öğrencisi genç kızdan haber alınamıyordu. Günlerdir hem polis hem de ailesi tarafından aranan genç kız evine döndü. Kızın 9 gün boyunca arkadaşında kaldığı ortaya çıktı.

Antalya’da ailesi ile kaldığı evden 9 gün önce, gece saatlerinde ayrılarak bir daha haber alınamayan 12. sınıf öğrencisi genç kız, bugün ailesinin yanına döndü. Genç kız 9 gün boyunca arkadaşının yanında kalmış.

9 gündür kayıptı! Genç kız günler sonra ortaya çıktı

Antalya'nın Baraj Mahallesi Kırçiçeği Caddesi üzerinde bulunan müstakil evde ailesi ile birlikte yaşayan 12. sınıf öğrencisi Zeynep Kaplan (17), 2 Temmuz Cuma günü evden arkadaşı ile birlikte ayrıldı. Gece saatlerinde kızlarının evde olmadığının farkına varan aile durumu Kepez Polis Merkezi Amirliğine bildirdi. Eve gelerek ailenin ifadesine başvuran ekipler, genç kızı bulmak için çalışma başlattı.

Genç kızın bugün sabah saatlerinde ailesinin yanına döndüğü ve kayıp olarak arandığı günlerde arkadaşının yanında kaldığı öğrenildi. Kızının bulunması karşısında mutlu olan Mustafa Kaplan, "Bugün yanımıza geldi. Arkadaşının yanındaymış. Mutlu olduk" dedi.

İHA

9 gündür kayıptı! Genç kız günler sonra ortaya çıktı ile ilgili etiketler Antalya kayıp kız Zeynep Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.