9 aylık aşk bitti! Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya yollarını ayırdı

Beşiktaş'ı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan 48 yaşındaki ünlü teknik direktör Sergen Yalçın ile 9 aydır aşk yaşadığı 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'nın sessiz sedasız yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Kendisinden 26 yaş küçük Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile aşk yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, aşkta aradığı mutluluğu bulamadı. Sergen Yalçın ile Lisaveti Karibskaya, yollarını ayırdı. Ayrılık kararı alan ünlü çiftten, Lisaveti Karibskaya ülkesine geri döndü. Yalçın'dan ayrılık konusuna ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. İkili sosyal medyada da birbirlerini takibi bıraktı.

 

22 YAŞINDAKİ MODEL ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ

Snob Magazin'in haberine göre; Yalçın ile Karibskaya'nın ayrılık kararı aldı. İkili, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakırken şarkıcı İsmail YK'nın klibinde oynayan Lisaveti Karibskaya'nın ülkesine döndüğü öğrenildi.

Lisaveti Karibskaya

Ukraynalı model, "Antalya'da inanılmaz bir atmosfer var. Yemekler, restoranlar ve hizmet çok güzeldi. Çok memnun kaldım" demişti.

 

 

9 aylık aşk bitti! Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Lisaveti Karibskaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.