828 metrede tek başına! Dünyanın tepesinde reklam çekti

İngiltere, Covid-19 tedbirleri kapsamında seyahat yasağı uyguladığı Dubai’yi kırmızı listeden çıkardı. Havayolu firması Emirates, bunun üzerine, reklam filmi için serbest paraşütçü Nicole Smith-Ludvik'i hostes üniforması ile yeryüzündeki en yüksek bina olan Burj Khalifa’nın tepesine çıkardı.

İngiltere, Covid-19 tedbirleri kapsamında seyahat yasağı uyguladığı Dubai’yi kırmızı listeden çıkardı. Havayolu firması Emirates, bu gelişmeyi çılgın bir reklamla kutladı.

Emirates Havayolları, reklam filmi için serbest paraşütçü Nicole Smith-Ludvik'i hostes üniforması ile yeryüzündeki en yüksek bina olan Burj Khalifa’nın tepesine çıkardı.

Reklamdaki görüntülerin sahte olduğu yönündeki eleştirilere videolu yanıt veren havayolu şirketi, Nicole Smith-Ludvik'in 828 metre yüksekliğindeki binaya nasıl çıktığını gösteren bir video daha yayımladı.

828 metrede tek başına! Dünyanın tepesinde reklam çekti ile ilgili etiketler Dubai Burj Khalifa Nicole Smith-Ludvik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.