82 yaşındaki Al Pacino, dördüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor! Ünlü aktörün 29 yaşındaki sevgilisi hamile

82 yaşındaki aktör Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah, sekiz aylık hamile. Ünlü aktör dördüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.

Ünlü aktör Al Pacino'nun kız arkadaşı Noor Alfallah, sekiz aylık hamile. 82 yaşındaki Oscar'lı oyuncu ile 29 yaşındaki Alfallah, birlikte ilk çocuklarını kucaklarına almayı bekliyor.

Pacino ile Kuveyt kökenli Amerikalı film yapımcısı Alfallah, Nisan 2022'den bu yana birlikte.

"Scarface" (Yaralı Yüz) filminin yıldızı Pacino, daha önceki birlikteliklerinden üç çocuk babası.

Beverly D'Angelo ile birlikteliğinden 22 yaşında Olivia Pacino ve Anton James Pacino adında ikizleri var. Jan Tarrant ile birlikteliğinden de 33 yaşında Julie Pacino adında bir kızı var. 

MICK JAGGER'IN ESKİ SEVGİLİSİYDİ

Alfallah, daha önce Rolling Stones grubunun efsanevi solisti Mick Jagger (79) ve milyarder Nicolas Berggruen (61) ile de ilişki yaşadı. 2019 yılında, Clint Eastwood (93) ile de birlikte görüldüklerinde haklarında ilişki dedikodusu çıktı. ancak aile dostu oldukları öğrenildi. Alfallah daha önce de "Inglourious Basterds" yıldızı Eli Roth (51) ile birlikte görüntülenmişti.

"YAŞ FARKI SORUN DEĞİL"

İlişkilerinin ortaya çıktığı Nisan 2022'de, Page Six'e konuşan bir kaynak, Pacino ile Alfallah'ın aralarındaki yaş farkının bir sorun olmadığını söylemişti.

Beverly Hills'te dünyaya gelen Alfallah, UCLA Film ve Sinema Okulu'nu bitirdi, kariyerine yapımcı olarak devam ediyor.

82 yaşındaki Al Pacino, dördüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor! Ünlü aktörün 29 yaşındaki sevgilisi hamile ile ilgili etiketler Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.