81 milyonun hislerine tercüman olan başlık!

Güneş Gazetesi, asker eşi diye Yüksekova'da kalleşçe patlatılan bomba ile şehit edilen Nurcan Karakaya ile 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan'ın haberini "Katilleri Meclis'te" başlığı ile okuyucularına sundu. Muhalefetin PKK'nın adını anmadan terörü lanetlediğine dikkat çeken gazete Ahmet Şık ve Sezgin Tanrıkulu örneklerini verip "Yine şaşırtmadılar" dedi.

Astsubay Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ile oğlu Mustafa Bedirhan birliğe yaptıkları ziyaretten dönerken PKK'nın kalleş tuzağıyla can verdiler. Dün şehitler için Sivas Şarkışla'da cenaze töreni düzenlendi. Devletin büyükleri oradaydı... Halk oradaydı... Teröre lanet yağdırılırken orada olmayanlar ise PKK'ya dolaylı ya da dolaysız destek verenlerdi. Terörist cenazelerine katılmayı şan ve şeref sayanlardı. Zaten genç bir anne ile daha 11 aylık yavrusunu gözünü kırpmadan katledenlere tepki gösterirken bile "PKK'yı gizleme" çabası içindeydiler. 

Güneş Gazetesi PKK'ya bu kör bakışı bugün manşetten "Katilleri Meclis'te başlığı ile okuyucuları ile paylaştı... 

İşte Güneş'in haberinden ilgili o bölüm...

YİNE ŞAŞIRTMADILAR

“Her aileden bir oy” sloganıyla terör örgütünün temsilcilerini Meclis'e taşıyan ana muhalefet partisinin temsilcileri, Hakkari'deki kalleş saldırıyı gerçekleştiren PKK'yı görmezden geldi.

Türkiye, Hakkari’de şehit edilen astsubayın 25 yaşındaki eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğine ağlarken, sosyal medyadan timsah gözyaşları döken FETÖ’cüler, HDP’liler ve CHP’liler, PKK terör örgütünü kınamak yerine “şiddet nereden gelirse gelsin” mesajlarıyla hain terör örgütünün üzerini örtmeye çalıştı. Her aileden HDP'ye bir oy çıkarıp, terör yandaşlarını Meclis'e taşıyan CHP'liler PKK'nın adını anmadan terörü kınayan mesajlarıyla vatandaşların büyük tepkisini çekti.

KILIÇDAROĞLU GÖZ BOYADI

Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit edilmesi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran sonrası yaptığı konuşmayı akılları getirdi. Kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, HDP’nin Meclis'e girmesinde partisinin verdiği katkıdan övgüyle bahsetmişti. Kandilin siyasi ayağı HDP’nin parlamentoya girmesiyle başarı elde ettiklerini savunan CHP lideri, “Bütün renkleri Meclis'e taşımayı başardık, bu bizim demokrasiye olan bağlılığımızı gösterir” demişti. Kılıçdaroğlu dün yaptığı 'lanetleme' açıklamasıyla göz boyamaya çalıştı. Vatandaşların büyük tepki gösterdiği diğer bir isim de CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. 24 Haziran öncesi HDP’nin eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret eden İnce, Hakkari’deki hain saldırı sonrası attığı tweet’le PKK’nın ismini vermeden, “Hakkari Yüksekova’da terör örgütünün saldırısı sonucu yaşamını yitiren astsubayımızın eşine ve 11 aylık yavrumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Teröre lanet olsun” ifadelerini kullandı.

PKK'YI GÖRMEDİLER

CHP'li milletvekilleri de dünkü paylaşımlarında PKK'ya gözlerini kapadılar. İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, PKK demeden terörü lanetledi. Terörle mücadele operasyonlarının karşısında duran Tanrıkulu'nun mesajı vatandaşlara samimiyetsiz geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da isim vermeden terörü lanetleyen isimler arasında yer aldı.

CUMHURİYET'TEN SKANDAL BAŞLIK

Cumhuriyet Gazetesi dün bir kez daha PKK'yı koruma ve kollama görevini üstlendi. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı hainlere 'terörist' diyemeyen Cumhuriyet, kalleş pusuyu okuyucularına “Sivil aracın geçişi sırasında patlama” başlığı ile duyurdu.

HDP'DEN TİMSAH GÖZYAŞLARI

CHP'nin oylarıyla Meclis'e giren PKK'nın siyasi temsilcileri Pervin Buldan ve Sezai Temelli de dün paylaştıkları mesajlarda şehit Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğe rahmet dileyip saldırıyı sözde kınadılar. Her defasında teröre destekte sınır tanımayan ve 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin desteğiyle Meclis'e giren Barış Atay da, “Saldırıyı kınıyor, faillerin bir an önce bulunmasını diliyorum” derken ne PKK’ya ne de teröre tek bir cümle sarf etmedi. Ahmet Şık da PKK'yı kınayamadı.

81 milyonun hislerine tercüman olan başlık! ile ilgili etiketler CHP HDP nurcan karakaya bedirhan karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.