8 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncular ayrılığı böyle duyurdu

50 yaşındaki Amerikalı oyuncu Michael Polish ile 38 yaşındaki oyuncu ve model Kate Bosworth boşanacaklarını açıkladı. Birlikte çalıştıkları Big Sur adlı filmin setinde tanışan ve 2011 yılında başlayan ilişkilerini 2013'te evlilikte taçlandıran çiftin ayrılık kararını açıklamak için seçtikleri fotoğraf karesi ise görenleri şaşırttı.

Kate Bosworth, kendisi gibi oyuncu olan eşi Michael Polish ile yollarını ayırmaya karar verdiklerini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı. Boworth'un, duyuru için Polish ile birbirlerini öperken çekilen siyah-beyaz bir fotoğrafı tercih etmesi kafaları karıştırdı

 8 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncular ayrılığı böyle duyurdu

Amerikalı yıldız Kate Bosworth, 8 yıldır evli olduğu Michael Polish ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Bosworth, ayrılık haberini de sosyal medya hesabından açıkladı. Ancak 38 yaşındaki oyuncunun, bu duyuru için seçtiği siyah-beyaz fotoğrafla bir yandan da kafaları karıştırdı. B

osworth ile Polish'in birbirlerini öperken çekilen karesi, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Ayrılsalar da dost kalmaya karar verdiler." şeklinde yorumlandı.

Kate Bosworth, ayrılığı duyurduğu paylaşımına 'Big Sur' adlı bir filmden alıntıyla başladı. Daha sonra da hem kendisinin hem de Michael Polish'in adını yazarak bitirdiği uzun, şiirsel bir metine yer verdi.

8 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncular ayrılığı böyle duyurdu - Resim : 2

"SON YEMEĞİN OLDUĞUNU BİLSEN BİLE..."

"Başlangıçlar, aşkın en güzel parçasıdır. Havai fişekler, mıknatıslar, asilik ve cazibe" diyen Bosworth, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

''Aşık olduğun zaman birisiyle bir hamburgeri paylaşırsın ve bunun son yemeğin olduğunu bilsen de mutlulukla yersin. Müzik kutusunda mükemmel bir şarkı seçersin ve o kişiyle daha dakikalar önce tanışmış olsan bile sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi hissederek dans edersin.''

"GÖZLERİMİZ BİRBİRİNE DAHA DERİNDEN BAKIYOR"

Amerikalı oyuncu, bu yazdıklarının bazılarına tuhaf, bazılarına da romantik geliyor olabileceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Michael ve ben 10 yıldan fazla bir zamandır her zaman aşkı seçtik. Düğün günümüzde parmaklarımızı birbirimize doladığımız gibi bugün de sımsıkı el ele tutuşuyoruz. Gözlerimiz birbirine daha derinden, cesaretle bakıyor.

Birbirimizden ayrılma sürecinde artık aşkımızın asla bitmeyeceğini kabul ettik. Aramızdaki bağlantı öyle kolay kolay yok olmaz. Aşk derinleşir, kalpler büyür...

 8 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncular ayrılığı böyle duyurdu - Resim : 3

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

Kate Bosworth, uzun metninde Michael Polish ile ortak projelere hazırlandıklarını da belirterek satırlarını, aşkı bu şekilde deneyimlemenin kendileri için bir onur olduğunun altını çizdi.

Ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini, "Bir şeyin sonuna ulaştığınızda ne olur? Biz sadece bir başlangıçtayız." diyerek sonlandırdı.

 

8 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncular ayrılığı böyle duyurdu ile ilgili etiketler Kate Bosworth Michael Polish
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.