8 yıllık evlilik 15 dakikada bitti! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, boşanma iddiaları ile gündeme gelmişti. Düvenci, ''Bu güzel adamı bırakma'' diyen takipçisine ''Kararı ben vermedim'' diyerek cevap vermişti. Ünlü çiftten üzen haber geldi. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, boşandı.

2015 yılında nikah masasına oturan ve Okan Ali adında bir oğulları olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti ayrılık iddiaları ile gündeme gelmişti. Ünlü çiftten üzen haber geldi.

2. Sayfa'daki habere göre; Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, İzmir Ödemiş Adliyesi'nde sabah saatlerinde boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin davası 15 dakika sürdü.

"KARARI BEN VERMEDİM"

Ceyda Düvenci, sosyal medyadan kendisine “Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yazan takipçisine “Kararı ben vermedim maalesef” yanıtını vermişti.

8 yıllık evlilik 15 dakikada bitti! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.