8 yıllık eşi Bülent Şakrak'tan tek celsede boşanan Ceyda Düvenci'den dikkat çeken paylaşım!

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde 8 yıllık eşi ve oğlu Okan Ali'nin babası Bülent Şakrak'tan tek celsede boşandı. Boşanma kararını kendisinin vermediğini söyleyen Düvenci'den boşanma sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi.

2015 yılında nikah masasına oturan ve Okan Ali adında bir oğulları olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti ayrılık iddiaları ile gündeme gelmişti.

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, geçtiğimiz günlerde İzmir Ödemiş Adliyesi'nde boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin davası 15 dakika sürdü.

"KARARI BEN VERMEDİM"

 Ceyda Düvenci, sosyal medyadan kendisine “Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yazan takipçisine “Kararı ben vermedim maalesef” yanıtını verdi.

"İYİLEŞTİĞİN ANLARI UNUTMA"

8 yıllık evliliği 15 dakikada biten Ceyda Düvenci, son olarak 3.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından bikinili bir fotoğrafını paylaştı. 

Düvenci, bikinili pozuna ''İyileştiğin anları unutma…'' notunu düştü. Düvenci'nin paylaşıma düştüğü not dikkat çekti. Düvenci'nin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

8 yıllık eşi Bülent Şakrak'tan tek celsede boşanan Ceyda Düvenci'den dikkat çeken paylaşım!

 

 

8 yıllık eşi Bülent Şakrak'tan tek celsede boşanan Ceyda Düvenci'den dikkat çeken paylaşım! ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.