8 yaşındaki yeğeninin ölümüne neden olan haladan dikkat çeken paylaşım

İzmir'de 8 yaşındaki yeğenini ezerek ölümüne neden olan Zerrin Kara, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Çocuk parkından bir görsel paylaşan Zerrin Kara, paylaşımına "Kaybettiğin geri dönmüyor" notunu düştü.

İzmir'de halası tarafından arabayla ezilerek hayatını kaybeden Eymen Kara, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Eymen'in halası Zerrin Kara aylar sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

İlk paylaşımını çocuk parkından yapan Kara, "Kaybettiğin geri dönmüyor" ifadelerine yer verdi. Kara'nın paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti.

"ÇOK ÖZLERSİN YA HANİ"

Korkunç olayın ardından Ege Üniversitesi Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Psikiyatri Servisi'nde tedavi gören haladan duygusal bir paylaşım geldi. Bir çocuk parkında iki salıncağın resmini çeken Zerrin Kara "Çok özlersin ya hani, sesini kokusunu gülüşünü her şeyini… Elinde olsa sıkıca sarılacaksın...

Kokusunu içine öyle bir çekeceksin ki… Ama aması yok işte kaybettiğin asla geri dönmüyor..." notunu ekledi.

Olay sonrası hala Zerrin Kara şüpheli bulunmuş, Eymen'in babası, (Zerrin Kara'nın ağabeyi) kız kardeşinin yargılanmasını isteyip şikayetçi olmuştu.

8 yaşındaki yeğeninin ölümüne neden olan haladan dikkat çeken paylaşım ile ilgili etiketler İzmir yeğen hala Zerrin Kara Eymen Kara
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.