8 Temmuz tatil mi? 2022 Kurban Bayramı tatili hangi gün başlıyor?

Kurban Bayramı için geri sayım başlarken tatil yapacaklar şimdiden araştırmalarına hız verdi. Kurban ibadetlerini yerine getirecek olanlar bunların yanında Kurban Bayramı tatili konusunda “2022 Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor” sorusunun cevabı merak edildi. Peki, 8 Temmuz tatil mi?

2022 Kurban Bayramı Ne Zaman?
Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün?
Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Mü?
8 Temmuz Cuma Tatil Mi?

Kurban Bayramı tatili ne zaman, hangi ayda, hangi gün başlıyor sorusuna yanıt aranmakta. 2022 yılında ikinci dini bayramımız olan Kurban Bayramı ile Ramazan Bayramı arasında kalan sürede sona doğru gelinirken Müslüman alemi kurban ibadetlerini yerine getirecek ve yeniden bayramlaşma olacak.

2022 Kurban Bayramı Ne Zaman?

Kurban Bayramı 2022 yılında Temmuz ayı içerisinde idrak edilecek. 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak Kurban Bayramı, 12 Temmuz tarihinde sona erecek.

Arefe Günü: 8 Temmuz Cuma
Kurban Bayramı 1. Günü: 9 Temmuz Cumartesi
Kurban Bayramı 2. Günü: 10 Temmuz Pazar
Kurban Bayramı 3. Günü: 11 Temmuz Pazartesi
Kurban Bayramı 4. Günü: 12 Temmuz Salı

8 Temmuz tatil mi? 2022 Kurban Bayramı tatili hangi gün başlıyor?

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün?

Kurban Bayramı ilk günü Cumartesi gününe denk gelmektedir. Kurban Bayramı tatili arefe gününün yarım gün olması sebebiyle 4.5 gün olacaktır.

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Mü?

Kurban Bayramı'nin ilk günü 2022 senesinde hafta sonuna denk geldiğinden ve son günü de Salı olduğundan 9 günlük tatil yerine 4.5 günlük bir tatil söz konusu olacaktır.

8 Temmuz Cuma Tatil Mi?

Kurban Bayramı arefe günü 8 Temmuz Cuma gününe denk geldiğinden tam gün değil yarım gün tatil olacaktır.

8 Temmuz tatil mi? 2022 Kurban Bayramı tatili hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Kurban bayramı tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.