8 Temmuz, ABD: Büyükelçiliğin çatıdan tahliyesini asla görmeyeceksiniz

Afganistan'da tarihin en skandal çekilme politikasını yürürlüğe koyan ve batı yanlısı Afganları bir anda Taliban'la yapayalnız bırakan ABD Başkanı Joe biden, alay konusu oldu. Biden'ın, Vietnam'dan çekilmesinin ardından hızla düşen Saigon'daki tahliye görüntülerine atıfta bulunarak, 'Hiçbir koşulda insanların Afganistan'daki büyükelçiliğin çatısından tahliye edildiğini görmeyeceksiniz' demişti. ABD, Afganistan hakkında her konuda olduğu gibi bu konuda da yanıldı. Çatıdan tahliye gerçekleşti.

Afganistan'da tarihin en skandal çekilme politikasını yürürlüğe koyan ve batı yanlısı Afganları bir anda Taliban'la yapayalnız bırakan ABD Başkanı Joe Biden, alay konusu oldu.

HER ÖNGÖRÜSÜ GİBİ BU DA YANLIŞ ÇIKTI

Biden'ın, Vietnam'dan çekilmesinin ardından hızla düşen Saigon'daki tahliye görüntülerine atıfta bulunarak, 'Hiçbir koşulda insanların Afganistan'daki büyükelçiliğin çatısından tahliye edildiğini görmeyeceksiniz' demişti.

8 Temmuz, ABD: Büyükelçiliğin çatıdan tahliyesini asla görmeyeceksiniz

ABD, Afganistan hakkında her konuda olduğu gibi bu konuda da yanıldı. Çatıdan tahliye gerçekleşti.

8 Temmuz, ABD: Büyükelçiliğin çatıdan tahliyesini asla görmeyeceksiniz - Resim : 2

8 Temmuz, ABD: Büyükelçiliğin çatıdan tahliyesini asla görmeyeceksiniz ile ilgili etiketler helikopter Kabil biden çatı alay saigon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.