8 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları belli oldu mu?

Süper Loto çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Noter eşliğinde yapılan çekilişler, Milli Piyango TV üzerinden de canlı olarak yayınlanıyor. Son olarak Süper Loto'da son olarak devreden ikramiye 2.563.180 TL değerinde olmuştu. Peki 8 Şubat 2022 Salı Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı mı? işte detaylar...

Süper Loto'da bugün için devreden büyük ikramiye 2.563.180 TL değerinde olmuştu. Peki 8 Şubat Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı mı?

8 ŞUBAT SALI SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın üç günü Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştirilen Süper Loto'nun bu akşam ilk çekilişi düzenlenecek. Daha önce Pazar gününde gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21.30 itibariyle başlayacak.

8 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? 8 Şubat 2022 Salı Süper Loto sonuçları belli oldu mu?

Süper Loto çekiliş sonuçları belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

8 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.