8 Mayıs 2019 hava durumu! Sağanak yağış uyarısı!

8 Mayıs 2019 hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmesine göre,bazı bölgelerin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

8 Mayıs 2019 hava durumu! Tahminlere göre hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor. İstanbul’un bazı ilçelerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İşte 8 Mayıs 2019 hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Balıkesir, Muş ve Bitlis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Kırıkkale ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve Sinop’un iç kesimlerinde kuvvetli (20-40 kg/m2) olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle batı ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'da yer yer güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen tahmini hava sıcaklıkları ise şöyle:

İSTANBUL °C, 17°C: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İstanbul il genelinde hava sıcaklıklarının 17 derece dolaylarında seyretmesi beklenirken saat 12.00 – 18.00 arasında yer yer sağanak yağış geçişlerinin görülmesi bekleniyor. Öte yandan il genelinde parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olması bekleniyor.

ANKARA °C, 14°C: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/m2) olması bekleniyor.

İZMİR °C, 20°C: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı

ADANA °C, 25°C: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON °C, 17°C: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 16°C: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı

8 Mayıs 2019 hava durumu! Sağanak yağış uyarısı! ile ilgili etiketler 2019 Meteoroloji 8 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.