8 Mart'ta kadınlar Fenerbahçe maçlarını bedava izleyecek!

Fenerbahçe'nin kadın taraftarları, voleybol takımlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde oynayacağı maçlara ücret ödemeden girebilecek.

Fenerbahçe'nin kadın taraftarları, voleybol takımlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde oynayacağı maçlara ücret ödemeden girebilecek.

Fenerbahçe Kulübü, erkek ve voleybol takımlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde oynayacağı maçlara kadın sporseverlerin ücretsiz izleyebileceğini duyurdu.

RAKİPLER BURSA İLE GALATASARAY

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 8 Mart'ta kadın takımının Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde saat 16.00'da Bursa Büyükşehir Belediyespor, erkek takımının ise Efeler Ligi'ne saat 19.00'da Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşacağı hatırlatıldı.

KADINLAR BEDAVA İZLEYECEK

Ataşehir'deki Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak her iki maçı da kadınların ücretsiz bir şekilde izleyebileceği kaydedildi.

8 Mart'ta kadınlar Fenerbahçe maçlarını bedava izleyecek! ile ilgili etiketler Fenerbahçe 8 Mart dünya kadınlar günü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.