8 ay sonra Serdar Dursun sürprizi!

Fenerbahçe'de Serdar Dursun uzun bir aranın ardından yeniden ilk 11'e dönüyor. Ligde en son 8 ay önceki Adana Demirspor maçında sahaya ilk 11'de sürülen Serdar Dursun, Fatih Karagümrük maçında muradına eriyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun en skorer ismi olan Serdar Dursun, Jesus'un gelişiyle yedek kulübesine hapsolmuştu. Akşam'da yer alan habere göre; beklediği forma şansını bir türlü bulamayan Serdar Dursun, nihayet amacına ulaşıyor.

8 AYIN ARDINDAN İLK 11'E

Süper Lig'de 10 Nisan Pazartesi günü Fatih Karagümrük'e konuk olacak Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. Kupadaki Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya sürülen Serdar Dursun 1 gol, 2 asistlik performansıyla göze girdi.

KUPADA ŞOV YAPTI

Kupada 90 dakika sahada kalan Serdar Dursun, ligde en son 8 ay önce oynanan Adana Demirspor maçında sahaya ilk 11'de çıkmıştı. Jesus son haftalarda yaşadığı forvet sıkıntısını Karagümrük karşılaşmasında Serdar Dursun ile çözmeye çalışacak.

DERBİDE YEDEK SOYUNMUŞTU

Serdar Dursun'un Beşiktaş derbisine de ilk 11'de çıkması beklenmiş ancak Jesus, Joao Pedro'yu tercih etmişti. Dev maçta tel tel dökülen Joao Pedro, taraftarlarca protesto edilmişti. Serdar Dursun'un Karagümrük maçı performansı şimdiden merak konusu.

SEZON İSTATİSTİKLERİ

Geçtiğimiz sezon ligde çıktığı 33 maçta 15 gol, 4 asistlik katkı veren Serdar Dursun, bu sezon ise 21 maçta 4 gol, 4 asistle oynuyor.

8 ay sonra Serdar Dursun sürprizi! ile ilgili etiketler Serdar Dursun Fenerbahçe Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.