76 yaşında vefat eden İnançer'in o sözleri yeniden gündem oldu: İnsanın sonu yok olmak değil

76 yaşında hayatını kaybeden yazar, hukukçu ve musikişinas Ömer Tuğrul İnançer gazete, dergi ve çeşitli mecralarde verdiği röportajlarda önemli mesajlar veriyordu. İnançer'in insanın sadece dünya hayatından fani olduğunun altını çizen sözleri, vefatından sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Türk düşünce dünyasının önemli isimlerinden yazar, hukukçu, musikişinas Ömer Tuğrul İnançer 76 yaşında vefat etti. Dün gece vefat eden İnançer gazete ve dergilerde yayınlanmış çok önemli röportajlarıyla bilinen çok önemli bir şahsiyet olarak bir kuşağa da öncülük ve rehberlik yaptı.

İnançer, MyMecra adlı YouTube kanalında yaptığı konuşmada insanın sadece dünya hayatından fani olduğunun altını çizerek, insanın yokluk için yaratılmadığını söylemişti. İnançer, "Allah kendi halifesini yok olsun diye yaratmamıştır" demişti.

İnançer'in o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

76 yaşında vefat eden İnançer'in o sözleri yeniden gündem oldu: İnsanın sonu yok olmak değil ile ilgili etiketler Ömer Tuğrul İnançer vefat insan fani
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.