70 yıldır böylesi görülmedi! Bolu'da 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Yoğun kar yağışı sebebiyle hayatın durma noktasına geldiği Bolu'da Vali Ahmet Ümit, 1950 yılından beri en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya olunduğunu aktardı. TEM Otoyolu Düzce-Bolu geçişinde yaşanan yoğun tipi sebebiyle yaklaşık 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştuğunu hatırlatan Vali Ümit, "Çok ciddi bir kar yoğunluğu var tüm yol güzergahlarında. Sadece otoyol için değil. Yoğun kar yağışı bugün de devam edecek" ifadelerini kullandı.

Şiddetli kar yağışı sonrasında TEM Otoyolu Düzce-Bolu geçişinde yaşanan yoğun tipi sebebiyle yaklaşık 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

"BOLU SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ TÜM VATANDAŞLARIMIZ MİSAFİRİMİZ"

Vali Ahmet Ümit, Bolu sınırları içerisinde kalan vatandaşlara yardımcı olabileceklerini aktarırken, "Bolu sınırları içerisine girmiş olan vatandaşlarımızın imkanları ölçüsünde tek şerit olmak ve kontrollü olmak şartıyla il dışına çıkarmaya gayret ediyoruz. Ama Bolu sınırları içerisinde olan tüm vatandaşlarımız bizim misafirimiz. Aynı zamanda biz onları ikamet bakımından hem de iaşe bakımından misafir edebiliriz. Gerekli tedbirlerimizi aldık. İlgili arkadaşlarımız da çalışıyoruz. Şu anda trafiği durdurmak zorunda kaldık" ifadelerine yer verdi.

70 yıldır böylesi görülmedi! Bolu'da 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

"1950 YILINDAN BERİ EN YOĞUN KAR YAĞIŞI"

Vali Ahmet Ümit, yoğun kar yağışının devam edeceğini belirterek, "Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre bu 1950 yılından beri en yoğun kar yağışı. Çok ciddi bir kar yoğunluğu var tüm yol güzergahlarında. Sadece otoyol için değil. D-100 karayolu için de aynı kurallar geçerli. Otoyol ve D-100 karayolunu kullanarak İstanbul ve Ankara istikametine giden tüm araçları girişlerde bloke etmek mecburiyetindeyiz" dedi.

70 yıldır böylesi görülmedi! Bolu'da 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştu ile ilgili etiketler bolu dağı kar yağışı Ahmet Ümit bolu valisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.