7 yıldır bitkisel hayatta olan 15 Temmuz gazisi Mehmet Alpaslan şehit düştü

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinde kafasına isabet eden yorgun mermiyle yaralanan ve bitkisel hayatta olan gazi Mehmet Alpaslan bugün şehit oldu.

15 Temmuz 2916'da FETÖ'cü hainler tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminde milyonlarca vatandaş ayaklanıp sokağa dökülmüştü. 

Tarih, 15 Temmuz 2016'yı gösterdiğinde FETÖ'cü hainler meşru iktidarı devirebilmek için darbe girişimine kalkıştı.

Darbe teşebbüsü gecesinin ardından ülkenin dört bir yanında demokrasi nöbetleri başladı. Bunlardan biri de Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi.

18 YAŞINDAKİ MEHMET ALPASLAN'A İSABET ETTİ

Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen nöbette nereden geldiği belli olmayan bir kurşun 18 yaşındaki Mehmet Alpaslan'a isabet etti.

Kafasından vurulduğu anlaşılan Mehmet Alpaslan, apar topar hastaneye kaldırıldı.

7 yıldır bitkisel hayatta olan 15 Temmuz gazisi Mehmet Alpaslan şehit düştü

AKŞAM SAATLERİNE ŞEHİT OLDU

7 ay boyunca hastanelerde yaşam mücadelesi veren Alpaslan, daha fazla yapılacak bir tedavi olmadığı için evine gönderildi. Evde annesinin baktığı Mehmet Alpaslan, dün akşam saatlerinde şehit düştü.

Bilindiği üzere Alpaslan'a daha önce gazilik ünvanı verilmişti.

7 YILDIR BİTKİSEL HAYATTAYDI

Öte yandan Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanı Mehmet Yeter yaptığı açıklamada; “15 Temmuz Gazimiz Mehmet Alpaslan 7 yıl önce bitkisel hayata girmişti. Şehit oldu. Naaşı yarın öğlen namazı Hanifi Şireci Camiminden Nizip ilçesi Yeni Yazı köyünde toprağa verilecektir” dedi.

7 yıldır bitkisel hayatta olan 15 Temmuz gazisi Mehmet Alpaslan şehit düştü - Resim : 2

 

7 yıldır bitkisel hayatta olan 15 Temmuz gazisi Mehmet Alpaslan şehit düştü ile ilgili etiketler Şehit 15 Temmuz mehmet alpaslan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.