Canavar baba! 7 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürdü, intihara kalkıştı

Pendik'te, boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren baba aynı bıçakla kendi boğazını kesip intihar girişiminde bulundu.

İstanbul Pendik'te, boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren baba aynı bıçakla kendi boğazını kesip intihar girişiminde bulundu. Baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

REHİN ALIP BOĞAZINI KESTİ

Saat 21.00 sıralarında Pendik ilçesi avakpınar Hızır Sokak'ta, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Habip Öztürk, 7 yaşındaki kızı Defne ile evdeyken cinnet getirdi. Öztürk, cinnet getirince 7 yaşındaki kız çocuğunu rehin alarak boğazından kesti. Ardından intihara teşebbüs etti.

Evden gelen çığlık seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından 7 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği, baba Habip Öztürk'ün ise Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. Annenin emniyette ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Canavar baba! 7 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürdü, intihara kalkıştı

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE 'SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜZEL KIZIM' PAYLAŞIMI YAPMIŞ

Cani babanın sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak “Seni çok seviyorum güzel kızım” dedikten sonra kızını öldürdüğü öğrenildi.

 

 

 

 

Canavar baba! 7 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürdü, intihara kalkıştı ile ilgili etiketler Pendik
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.