7 ve 10 yaşındaki iki kardeş çizimlerle anlatmıştı! Elmalı davasında yargılanan anne ve baba hakkında şok gelişme!

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Elmalı davasından flaş bir gelişme yaşandı. Antalya’da 7 yaşındaki kız çocuğu ve 10 yaşındaki ağabeyine cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuksuz yargılanan anne ve üvey baba hakkında savcılık, tutuklu yargılama talep etti. Ayrıca anne, üvey baba ve çocuk dayı için istene cezalar da belli oldu.

Antalya'nın Finike ilçesinde biri 7 yaşındaki diğeri ise 10 yaşında olan iki kardeşe anneleri ve üvey babaları tarafından cinsel istismara uğradıkları iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. 

15 YAŞINDAKİ DAYI DA TUTUKLANACAK

Tutuksuz yargılanan anne Merve A, üvey baba Rahmi A. ile suça sürüklenen çocuk dayı S.C.G. (15), hakkında Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nin savcısı tutuklanmalarını ve cezalandırılmalarını talep etti.

ÇOCUK İZLEM MERKEZİ'NDE İFADELERİ ALINDI

Savcı anne ve üvey baba için 15 yıldan 30 yıla kadar; dayı için ise 5 yıldan 15 yıla kadar hapis talep etti. Balıkesir'de geçen yıl Haziran ayında savcılığa giden babaanne G.S, o dönem 6 ve 9 yaşında olan 2 torununun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla eski gelini Merve A, onun eşi Rahmi A. ve kadının erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu. Savcılık, babaannelerinin yanındaki istismara uğradığı öne sürülen ana sınıfı öğrencisi G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G'nin, Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadesine başvurdu.

 

ANNELERİ, ÜVEY BABALARI VE DAYILARINDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

G.E.G, ifadesinde anne ve babasının ayrıldığını, annesi Merve A'nın Rahmi A. ile evlendiğini, ancak F, A, M. ve M. adlı erkeklerle de ilişkisi olduğunu söyledi. G.E.G, geçen yıl, üvey babası Rahmi A. ile isimleri F, A. ve M. olan kişilerin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Yaşadıklarıyla ilgili annesi Merve A, üvey babası Rahmi A. ve dayısı S.C.G'den şikayetçi olan G.E.G, ağabeyiyle kendisine çok acı çektirdiklerini anlatırken, anneannesi F.G. ile dayısı S.C.G'nin de kendisini çok dövdüğünü sözlerine ekledi.

7 ve 10 yaşındaki iki kardeş çizimlerle anlatmıştı! Elmalı davasında yargılanan anne ve baba hakkında şok gelişme!

ANNEANNE OKLAVA VE ŞARJ KABLOLARIYLA DÖVÜLMÜŞ

Savcıya ifade veren ağabey İ.E.G. ise anneannesinin Finike'deki evinde kaldığı 7-8 aylık süreçte oklava ve şarj kablolarıyla dövüldüğünü söyledi.İ.E.G, üvey baba Rahmi A, M. ve dayısı S'nin kendisinin özel bölgelerine dokunduğunu söyledi.

YAŞADIKLARINI ÇİZİMLERLE ANLATMIŞLARDI

G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G, yaşadıklarını, deftere yaptıkları çizimlerle de anlatmaya çalıştı. Çocukların yaptıkları resimler, soruşturma dosyasına girdi. Soruşturma kapsamında yakalanıp, gözaltına alınan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sanıklar Merve A. ve Rahmi A, üçüncü duruşmada yurt dışına çıkış yasağı şartıyla adli kontrolle serbest bırakıldı. Çocuklar ise devlet korumasına alındı.

İSTENEN CEZALAR BELLİ OLDU

Savcı Ahmet Karakaya'nın imzasını taşıyan mütalaada, anne Merve A, baba üvey baba Rahmi A. ve suça sürüklenen çocuk dayı S.C.G'nın olay tarihinde 12 yaşından küçük olan iki çocuğa karşı cinsel istismar suçunu işledikleri, kızlarına karşı sistematik bir şekilde birden çok kez insan onuruyla bağdaşmayan, bedensel veya ruhsal yönden acı çekmesine, aşağılanmasına yol açacak şekilde ağzına idrarlarını yapmak suretiyle zincirleme şekilde çocuğa karşı eziyet suçunu işlediklerini ifade etti. Savcı, anne ve üvey babanın anne ve üvey baba için 15 yıldan 30 yıla kadar; dayı için ise 5 yıldan 10 yıla kadar hapis talep etti.

 

7 ve 10 yaşındaki iki kardeş çizimlerle anlatmıştı! Elmalı davasında yargılanan anne ve baba hakkında şok gelişme! ile ilgili etiketler Antalya elmalı davası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.