7 üniversiteli yasağa rağmen denize girdi, biri dalgalara yenildi

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 7 üniversite öğrencisi dalgalı denize girdi. Dalgalara rağmen yüzemeye devam eden 7 genç boğulma tehlikesi geçirdi. Gençlerden altısı vatandaşlar tarafından kurtarıldı ancak biri suların arasında kayboldu. Yarım saatlik çalışmanın ardından bulunan genç hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kumcağız Sahili'nde, 7 kişilik üniversite öğrencisi bir grup, hep birlikte denize girdi. Dalga olmasına rağmen yüzmeye devam eden 7 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi.

7 üniversiteli yasağa rağmen denize girdi, biri dalgalara yenildi

Durumu gören çevredeki vatandaşlar ve KOSKEM ekipleri tarafından müdahale edilerek 6 arkadaş denizden çıkarıldı. 22 yaşında olan Mustafa Berk ise yarım saatlik çalışmanın ardından bulundu.

7 üniversiteli yasağa rağmen denize girdi, biri dalgalara yenildi - Resim : 2

Kalbi duran ve su yutan genç, kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürülmeye çalışıldı. Hastaneye kaldırılan Mustafa Berk hayatını kaybederken, diğer 6 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

7 üniversiteli yasağa rağmen denize girdi, biri dalgalara yenildi - Resim : 3

“TEKNEMLE DENİZE BAKTIM ANCAK BULAMADIM”

Arama kurtarma çalışmalarına katılan İsmail Hızal, “Evin balkonunda otururken bağrışmalar oldu. Kalabalık oluşmaya başlayınca yetişme şansım olmayınca limanda arkadaşımı arayarak tekneyle yardıma çağırdım. Ben de kendi teknemle buraya geldim. Vatandaşlar arkadaşları kurtarmışlardı ancak birinin kayıp olduğunu söylediler. Teknemle denize baktım ancak bulamadım. Kıyı emniyeti en son genci bulmuş ama durumu ağırdı. Bu duruma üzüldük. Dalgalı denize girmek yasak. İnsanlar dalgalı denizde boğulma tehlikesi geçiriyor. Vatandaşlardan ricamız deniz dalgalıysa girmeyin. Yüzme sizi kurtarmaz, nefesiniz yetmez. Suyla oynanmaz, gücünüz yetmez. Ayın 15’ine kadar sezon kapalı” dedi.

(İHA-DHA)

7 üniversiteli yasağa rağmen denize girdi, biri dalgalara yenildi ile ilgili etiketler Kocaeli Kandıra Kumcağız Sahili boğulma Mustafa Berk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.