7 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine Pençe 2 Harekatı ile koordineli olarak düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi. 5 odalı bir mağara ve 12 sığınak imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından Pençe 2 Harekatı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine hava harekatı gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamaya göre, bölücü terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 7 terörist daha etkisiz hale getirildi.

5 ODALI MAĞARA BULUNDU
Bakanlık Pençe-2 Harekâtı’nda 5 odalı bir mağara ve 12 farklı sığınağın da belirlenerek imha edildiğini belirtti. Açıklamada sığınaklarda Milan tanksavar füzesi, bir drone, çok sayıda mühimmat, el yapımı patlayıcı düzenekleri, el bombaları ile bir kamyonetin ele geçirildiği ifade edildi. Ele geçen silah ve mühimmatlar da imha edildi."

7 terörist etkisiz hale getirildi

7 terörist etkisiz hale getirildi - Resim : 2

7 terörist etkisiz hale getirildi - Resim : 3

7 terörist etkisiz hale getirildi ile ilgili etiketler Irak Pençe Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.