7 ilde PKK'nın üniversite yapılanmasına operasyon!

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı üniversitelerde öğrenciler arasında örgütlenen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ya yönelik olarak 7 ilde operasyon başlattı... Şu ana kadar 17 kişi gözaltına alındı...

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı üniversitelerde öğrenciler arasında örgütlenen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ya yönelik olarak 7 ilde operasyon başlattı. Şu ana kadar 17 kişi gözaltına alındı...

KIRŞEHİR MERKEZLİ OPERASYON

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK'ın gençlik yapılanması YDG-H örgütüne yönelik çalışma başlattı.

7 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) öğrenim gören öğrenciler arasında örgütlenerek, mezun olduktan sonra başka illerde görev verildiği ileri sürülen PKK terör örgütü mensuplarına yönelik 7 ilde operasyon düzenlendi.

Üniversite öğrencilerinden M.Ü, M.V.A, C.Y, M.K, B.G, V.Z, E.K, M.K, F.A. Kırşehir'de, aralarında mezunların da bulunduğu zanlılardan M.D. Mersin'de, Ö.H. Ankara'da, S.Ş. ve Ç.Y. İstanbul'da, M.K. muş'ta, A.Y. Batman'da, N.Y. Ağrı'da, S.K. Siirt'te gözaltına alındı

EVLERİNDE ARAMA YAPILDI

Şüphelilerin kaldıkları evlerde yapılan aramalarda PKK terör örgütüne ait doküman, afiş, bayrak ve belgeler ele geçirildi.

Kırşehir'e getirilen ve Ahi Evran Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Hakkında gözaltı kararı bulunan şüphelilerden K.K'nin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

7 ilde PKK'nın üniversite yapılanmasına operasyon! ile ilgili etiketler PKK Kırşehir YDG-H üniversite yapılanması
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.