6’lı masayı düşündüren miting!

6’lı masanın en güçlü adayı olarak görülen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Burdur Yeşilova'da düzenlediği mitingde katılım az oldu.

6 partinin oluşturduğu masanın en güçlü adayı olarak görülen ve her ortamda adaylık için ön plana çıkmaya çalışan Kemal Kılıçdaroğlu, bugün ise Burdur'un Yeşilova ilçesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu aday olmak için ön plana çıkmasına rağmen meydanlar, Kılıçdaroğlu'nun beklediği karşılığı bir türlü vermiş değil.

KILIÇDAROĞLU'NA İLGİ GÖSTERİLMEDİ

İlçe meydanında traktör römorku üzerinden halka seslenen Kemal Kılıçdaroğu, Burdur'da beklediği ilgiyi göremedi.

"MARATONU KOŞUYORUZ"

Konuşma sırasında gençlerin 'İktidar iktidar' sloganı atması üzerine Kılıçdaroğlu, "Gençler hiç meraklanmayın az kaldı, bir maratonu koşuyoruz, son 500-600 metresi kaldı, önümüzde 5-6 ay kaldı. Onun sonunda görecekseniz iktidarı da yakalayacağız. Bu ülkede barışı getireceğiz. Bu ülkede çiftçi, çalışan, sanayici kazanacak. Bu ülkede hiç kimse zarar etmeyecek. Bu ülkeye adaleti ya getireceğiz, ya getireceğiz. En büyük umudum sizsiniz, size güveniyorum." diye konuştu.

"EY DÜNYA SANA SAHİP OLMAYA GELİYORUM"

Adaylık için oldukça istekli olan Kılıçdaroğlu'nun afişleri de şehirleri süsleme başladı. Kılıçdaroğlu'nun afişlerinde "Ey dünya… Sana sahip olmaya geliyorum. Türkiye senin mülteci kampın olmayacak. Başlıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

6’lı masayı düşündüren miting! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.