6'lı Masa'nın yeniden toparlanması için FETÖ devrede

Meral Akşener'in masadan ayrılması siyaset arenasında çok tartışıldı. Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığının teklif edilmesinin ardından FETÖ firarisi Savaş Genç'in dün yaptığı yayın sırasında ''Yapılması gereken Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın başkan yardımcısı olması.” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olma formülünün fikir babası FETÖ'mü? soruları akıllara geldi.

Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak 6'lı Masa'dan ayrılmasının ardından siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığı görevinin önerildiğini açıklanmıştı.

FİKİR FETÖ'DEN Mİ ÇIKTI?

Bunun üzerine FETÖ firarisi Siyaset bilimci Savaş Genç'in dün youtube kanalında yaptığı konuşma gündem oldu. Genç, 'Yapılması gereken Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın başkan yardımcısı olması.” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olma formülünün fikir babası FETÖ'mü? soruları akıllara geldi.

 

 

6'lı Masa'nın yeniden toparlanması için FETÖ devrede ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.