6'lı masada kriz büyüdü! Adaylık yarışına bir isim daha katıldı!

Henüz bir Cumhurbaşkanı adayı açıklayamayan 6'lı masada krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Prof. Dr. Mehmet Şahin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan adaylık savaşlarında üçüncü bir ismin de aday olmak istediği iddialarını ortaya attı.

Türkiye’de ve dünyada son bir hafta içerisinde yaşanan siyasal, ekonomik ve sosyal olayların masaya yatırıldığı Haftanın Raporu, Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz’ın sunumu Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Doç.Dr. Oğuzhan Bilgin’in yorumlarıyla Ülke TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıktı.

6'lı masada kriz büyüdü! Adaylık yarışına bir isim daha katıldı!

SÜRPRİZ 'BABACAN' İDDİASI

Haftanın Raporu programında, 6'lı masanın adaylık tartışmaları masaya yatırıldı. Altılı masada yaşanan kargaşayı anlatan Prof. Dr. Mehmet Şahin, Deva Partisi Ali Babacan'la ilgili sürpriz bir açıklama geldi.

Edindiği kulis bilgisini paylaşan Şahin, ''Masanın içinde öyle masalar var ki. Bunu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Diğerlerinin sessizlği bunu gösteriyor. Babacan'ın da böyle bir düşüncesi var. Bunlar kafa-göz girip acaba bana düşer mi cumhurbaşkanlığı. Böyle bir beklentisi olduğuna dair bende böyle bir kulis bilgisi var.'' ifadelerini kullandı.

6'lı masada kriz büyüdü! Adaylık yarışına bir isim daha katıldı! ile ilgili etiketler Ali Babacan 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.