68 yaşında çocuk sahibi olan İspanyol oyuncuya tepki yağdı

68 yaşındaki İspanyol oyuncu Ana Garcia Obregon, taşıyıcı annelik yoluyla çocuk sahibi olduğunu açıkladı. Oyuncunun bu açıklaması, başta taşıyıcı anneliği yasaklayan hükümet kanadı olmak üzere farklı çevrelerden sert tepki gördü.

İspanyol sunucu ve oyuncu Ana Garcia Obregon, 68 yaşında taşıyıcı annelik yoluyla çocuk sahibi olduğunu açıkladıktan sonra eleştirilerin hedefi oldu. Eğitim Bakanı Pilar Alegría, "Bu taşıyıcı annelik değil, bildiğimiz gibi İspanya'da yasadışı bir uygulama olan rahim kiralamaktır" dedi.

Tek çocuğu olan oğlunu Mayıs 2020'de kanserden kaybeden Ana Garcia Obregon, kucağında bebeğiyle çekilen fotoğrafını ''Karanlığıma sevgi dolu bir ışık doğdu. Bir daha asla yalnız olmayacağım. Yeniden hayattayım'' notuyla Instagram sayfasından paylaştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)'in paylaştığı bir gönderi


Ana Garcia Obregon kızına kendi adını verdi. Obregon'un tek çocuğu olan oğlu Alex Lecchio, ciddi bir kanser türüyle savaştıktan sonra 27 yaşında vefat etmişti.

 

68 yaşında çocuk sahibi olan İspanyol oyuncuya tepki yağdı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.