65 yaş ve üzeri vatandaşlara müjde! Adresinize teslim edilecek...

65 yaş ve üzeri vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan 'Adrese teslim e-Devlet şifresi" uygulaması hakkında Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç Twitter üzerinden açıklamada bulundu. Koç, 65 yaş ve üzeri için adreslerine teslim edilecek e-Devlet şifrelerinin başvurularını nasıl yapacaklarını belirten bir video paylaştı.

65 yaş ve üzeri vatandaşlar için e-Devlet şifreleri kendi adreslerine teslim edilecek uygulama vatandaşları sevindirmişti. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, adrese teslim e-Devlet şifresi" hizmetinin nasıl kullanılacağına dair açıklayıcı bir video hazırladı.

TWITTER HESABINDAN BİLDİRİLDİ

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç Twitter hesabından 65 yaş üstü vatandaşların "adrese teslim e-Devlet şifresi" hizmetinden nasıl yararlanacaklarına yönelik video hazırladıklarını bildirdi.

"DETAYLI ANLATIR MISINIZ, DİYE SORDULAR BİZ DE VİDEO HAZIRLADIK"

 Koç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili büyüklerimiz, 'Adrese Teslim Şifre Başvurusu hizmetini daha detaylı anlatır mısınız, nasıl kullanacağız?' diye sordular. Biz de onlar için detaylı bir kullanım videosu hazırladık." ifadelerini kullandı.

 Koç'un paylaştığı videoda, 65 yaş üstü vatandaşların, e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan hizmetten nasıl yararlanacakları detaylı şekilde anlatılıyor.

ADRESE TESLİM ŞİFRE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İşte 65 yaş ve üzeri için "Adrese Teslim Şifre Başvurusu nasıl yapılır?" sorusunun detaylı cevabı...

 

65 yaş ve üzeri vatandaşlara müjde! Adresinize teslim edilecek... ile ilgili etiketler adrese teslim şifre başvurusu adrese teslim e-devlet şifresi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ali taha koç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.