65 yaş üstüne ikinci sokak izni! Bu kez 6 saat

Koronavirüs salgınında risk grubunda olan 65 yaş üstü vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ikinci izin verildi. 15 ilde uygulanan sokak kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan yaşlıların izni bu hafta 6 saat.

Salgın önlemleri kapsamında 15 ilde uygulanan sokak kısıtlaması ikinci gününde devam ediyor.

Sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstüne bugün saat 12.00-18.00 arası ikinci kez sokak izni veriliyor.

65 yaş üstüne ikinci sokak izni! Bu kez 6 saat

BAKAN KOCA'DAN UYARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele sürecinde sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşların bugüne özel izinle ikinci kez sokağa çıkacaklarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Koronavirüse karşı başarıda 65 yaş üstündekilerin evde kaldığı günlerin rolünün büyük olduğunu vurgulayan Koca, "Çıkıp, biraz soluklanmak hakkınız. Bugün saat 12.00-18.00 arası sokaklar sizin. Kendinizi korumak için maske takmayı sakın ihmal etmeyin ve 1,5 metre sosyal mesafe kuralına mutlaka uyun" uyarısında bulundu.

65 yaş üstüne ikinci sokak izni! Bu kez 6 saat ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Koronavirüs Korona 65 yaş yasak izin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.