65 yaş üstü ve 18 yaş altı için yeni kararlar

İçişleri Bakanlığı tam kapanma sonrası kademeli normalleşme ile ilgili bir genelge yayınladı. Genelgede 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için yeni kararlar alındı.

17 günlük tam kapanma yarın sona eriyor. İçişleri Bakanlığı, tam kapanma sonrası normalleşmeye ilişkin yeni bir genelge yayımlandı. Genelgede 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için yeni kararlar alındı.

Kademeli normalleşme döneminde, 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz Kovid-19 aşısını yaptırmış olanlar ile 18 yaş altındakiler için sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak.

AŞI YAPTIRMAYANA KISITLAMA

Hakkı olmasına rağmen Kovid-19 aşısı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, hafta içi sadece 10.00-14.00 arasında sokağa çıkabilecek.

TOPLU ULAŞIMA MÜSAADE YOK

65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 18 yaş altındakilerin şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanmalarına müsaade edilmeyecek.

65 yaş üstü ve 18 yaş altı için yeni kararlar ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı kısıtlama 65 yaş 18 yaş genelge
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.