63 yaşındaki Perihan Savaş'ın bikinili pozu sosyal medyayı salladı!

Son olarak Çukur dizisinde rol alan Perihan Savaş şu sıralar Maldivler'de tatil yapıyor. Keyifli anlarını sosyal medyadan paylaşan Perihan Savaş'ın bikinili pozu ise sosyal medyayı salladı.

Perihan Savaş'ın bikinili pozu sosyal medyayı salladı. 63 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Savaş, son olarak Çukur dizisinde rol almıştı.

Maldivler'de tatilini geçiren 63 yaşındaki usta oyuncu Perihan Savaş, instagram'da paylaştığı bikinili pozu sevenlerinden beğeni topladı. Çekinmeden paylaştığı bikinili pozu ile tatilin keyfini çıkaran Perihan Savaş paylaştığı not ile de sevenlerinden tam not aldı.

63 yaşındaki usta isim son olarak torunlarıyla oyun oynarken çekilen fotoğrafını "4 yıl önce 4 yıl sonra kuzularımla şükürler olsun" notuyla paylaştı. Oyuncunun bikinili pozunu çekinmeden paylaşması da sevenlerinden tam not aldı.

 

63 yaşındaki Perihan Savaş'ın bikinili pozu sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Çukur Perihan Savaş Bikini maldivler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.