60 yaşındaki adam arızalanan aracına bakarken felaketi yaşadı: İETT otobüsü çarptı!

Maltepe'de otomobili arızalanan 60 yaşındaki Mehmet Denkçi isimli bir adam, yol kenarında aracını kontrol ederken felaketi yaşadı. 60 yaşındaki adama İETT otobüsü çarptı. Kaza sonucu ağır yaralanan Denkçi'nin o anları saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde geçtiğimiz perşembe günü korku dolu anlar yaşandı. 

ARIZALANAN OTOMOBİLİNİ YOL KENARINA ÇEKTİ VE KONTROLE BAŞLADI

60 yaşındaki Mehmet Denkçi evinden çıktı, otomobiline bindi. Bir süre ilerledikten sonra aracı Atatürk Caddesi’nde arıza yaptı. O da otomobili yol kenarına çekti ve kontrole başladı.

 

60 yaşındaki adam arızalanan aracına bakarken felaketi yaşadı: İETT otobüsü çarptı! - Resim : 2

İETT OTOBÜSÜ ÇARPTI

Bu sırada İETT otobüsü Denkçi’ye çarptı. Düşen Denkçi, başını yola çarptı. Otobüs şoförü ise yoluna devam etti. Ağır yaralı Mehmet Denkçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Şüpheli şoför, polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest kaldı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

60 yaşındaki adam arızalanan aracına bakarken felaketi yaşadı: İETT otobüsü çarptı! ile ilgili etiketler İETT Otobüs kaza Otomobil Maltepe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.