6 yaşındaki Ryan 11 milyon dolar kazandı...

Youtube üzerinden aldığı oyuncakları değerlendiren Ryan isimli çocuk, 4 yaşında çekmeye başladığı oyuncak videoları sayesinde ünlü oldu. 10 milyon aboneye ulaşan Ryan, geçen yıl 11 milyon dolar gelir elde etti.

Ryan ismindeki 6 yaşındaki çocuk, Youtube üzerinde oyuncak değerlendirmesi yaptığı Ryan ToysReview isimli kanalı sayesinde bu yaşta milyoner oldu.

Forbes'un yayınladığı yılın çok kazanan Youtube ünlüleri listesinde Ryan ToysReview kanalı vergi öncesi 11 milyon dolarlık gelirle, Smosh ile birlikte 8. sırayı paylaştı.

4 yaşındayken oyuncak videoları izlemeye başlayan ve sonrasında ailesine neden kendisinin oyuncak yorumlamadığını soran Ryan, 2015 yılının mart ayında kanalını açmıştı.

Kanalda artık oyuncakların yanı sıra çocuklara yönelik gıda ve diğer ürünler de sergileniyor. 10 milyon takipçisi olan kanalın sadece reklam gelirinden aylık 1 milyon dolar kazandığı belirtiliyor.

6 yaşındaki Ryan 11 milyon dolar kazandı... ile ilgili etiketler YouTube ryan oyuncak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.