Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin 1. yıl dönümünde hayatını kaybedenler anıldı!

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden olan deprem felaketinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybedenler için Türkiye'nin dört bir yanında anma programları düzenlendi.

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 11 ili vuran deprem felaketinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ'ı vuran depremde 53 bin 537 kişi hayatını kaybetmiş, 107 bin 213 kişi yaralanmıştı.

ONLARDAN GERİYE YARIM KALAN HİKAYELER KALDI

Enkaz altında kalarak hayatını kaybedenlerden geriye yürek yakan, yarım kalmış hikayeler kaldı. Binlerce kişinin evsiz kaldığı, anılarının enkaz altında kaldığı deprem felaketinin üzerinden 1 yıl geçse de Türkiye'nin acısı hala ilk günkü gibi taze.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin 1. yıl dönümünde hayatını kaybedenler anıldı!

DİNMEYEN ACININ ÜZERİNDEN 1 YIL GEÇTİ! VEFAT EDENLER ANILDI

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin 1. yılında hayatını kaybedenler için Türkiye'nin dört bir yanında anma programnları düzenlendi. Camilerde 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu ve dualar edildi.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin 1. yıl dönümünde hayatını kaybedenler anıldı! - Resim : 2

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin 1. yıl dönümünde hayatını kaybedenler anıldı! ile ilgili etiketler 6 Şubat Kahramanmaraş deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.