6 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı?

6 Ocak kar tatili var mı? Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı illerde ulaşımda sorunlar yaşanmaya başlıyor. Veliler ve öğrenciler kar tatili var mı? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar merakla takip ediliyor. Erzincan, Erzurum, Sivas ve Bingöl'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. İşte 6 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

6 Ocak kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar merakla takip ediliyor. Erzincan, Erzurum, Sivas ve Bingöl'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı illerde ulaşımda sorunlar yaşanmaya başlıyor. Veliler ve öğrenciler kar tatili var mı? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte 6 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yurdun birçok ilinde devam eden ve yağması beklenen kar yağışıyla birlikte öğrenci ve veliler okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda merak içerisinde. Okulların tatil edilmesiyle son dakika açıklaması geldiği anda haberimizden takip edebilirsiniz.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da geçtiğimiz son 15 gündür etkili olan soğuk ve yağışlı hava yeni haftada da etkisini hissettirecek. Pazartesi'nden itibaren 0 dereceye kadar düşmesi beklenen hava sıcaklığıyla birlikte karla karışık yağmur da görülecek. Çarşamba gününe kadar etkili olması beklenen yağışlı havanın perşembe gününden itibaren açması bekleniyor.

Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili resmi açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Son dakika: 10 gündür soğuk havanın etkisinde olan İstanbul'da kar yağışı için bekleyiş devam ederken Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; İstanbul'da haftanın ilk günlerinde soğuk ve yağmurlu hava etkili olurken şiddetli rüzgar da görülecek.

EDİRNE HAVA DURUMU - EDİRNE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte Edirne'de kar yağışı pazar gecesinden itibaren başlayacak. Pazartesi günü yoğun olması beklenen kar yağışı ile birlikte sıcaklık 1 dereceye kadar inecek. Kar yağışının salı günü gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Edirne'de okullar tatil olacak mı sorunun cevabını merak eden öğrenci ve veliler Edirne Valiliği'nden açıklama bekliyor. Valilikten tatil ile ilgili son dakika açıklaması gelmesi durumunda haberimizde yer alacaktır.

KIRKLARELİ HAVA DURUMU - KIRKLARELİ'NDE OKULLAR TATİL Mİ?

Soğuk havanın en çok hissedildiği illerden biri olan Kırklareli'nde hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; Rüzgarın saatte 75 km'ye kadar ulaşması beklenen ilde pazartesi ve salı günü yoğun kar yağışı da etkili olacak. Kırklareli'nde okulların tatil edilmesiyle ilgili Valilik'ten bir açıklama gelmesi durumunda haberimizde yer alacaktır.

BOLU HAVA DURUMU - BOLU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışının en sık görüldüğü illerden biri olan Bolu'da bu hafta da aynı manzara hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (EGM)'den yapılan açıklamaya göre; Bolu'da Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri kar yağışı etkili olacak. Vatandaşlara tedbirli olması yönünde uyarılarda bulunuldu. Bolu'da okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili Bolu Valiliği'nden son dakika açıklaması geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU - ESKİŞEHİR'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan soğuk hava Eskişehir'de de kendisini gösterirken kar yağışıyla birlikte vatandaşlara dikkatli olmalı yönünde MGM'den uyarı geldi. Pazar gecesi dahil olmak üzere Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde 0 dereceye kadar düşmesi beklenen sıcaklıklarla birlikte kar yağışı görülecek. Eskişehir'de okullar tatil edilecek mi konusunda Valilik'ten son dakika açıklaması gelmesi durumunda haberimizde yer alacaktır.

KONYA HAVA DURUMU- KONYA'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Kara kışın en sert geçtiği illerimizden biri olan Konya yeni haftada yağışlı bir havanın etkisi altına girecek. Yer yer yoğun olmakla birlikte karla karışık yağmurun beklendiği Konya'da sıcaklıklar 2 dereceye kadar düşecek. Konya'da okulların tatil edilip edilmeyeceği yönünde resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

KÜTAHYA HAVA DURUMU - KÜTAHYA'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Kar yağışının en çok görüleceği illerimizden biri olan Kütahya, hafta başından itibaren beyaz örtüyle örtülecek. Pazar gecesi dahil olmakla birlikte 8 ocak çarşamba gününe kadar kar yağışı etkili bir şekilde devam edecek. Kütahya'da okulların tatil edilip edilmediğiyle ilgili resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

ÇANAKKALE HAVA DURUMU - ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Çanakkale'de pazartesi gününden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı 7 ocak salı günü etkisini artıracak. Sıcaklıkların 0 dereceye kadar inmesi beklenirken MGM'den vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Çanakkale Valiliği okulların tatil edilip edilmemesi yönünde henüz bir açıklamada bulunmadı.

ERZİNCAN HAVA DURUMU - ERZİNCAN'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Erzincan'da 5 ocak pazar gecesi dahil olmak üzere hafta boyunca kar yağışı etkili olacak. Sıcaklığın yer yer -2 dereceye kadar düşmesi beklenirken don olaylarına karşı vatandaşların tedbirli olması yönünde MGM'den çağrı yapıldı. Erzincan'da okullar tatil olacak mı sorusuyla alakalı resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

ERZURUM HAVA DURUMU - ERZURUM'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Yılın büyük bir bölümünü kar yağışı altında geçiren Erzurum'da yeni haftada da kar etkisini hissettirecek. Erzurum'da sıcaklıklar -5 dereceye kadar inmesi bekleniyor. Dondurucu soğuğa karşı vatandaşları tedbirli olması yönünde peş peşe açıklamalar geldi. Erzurum'da okullar tatil olacak mı konusuyla ilgili yetkili merciilerden açıklama gelmedi.

MALATYA HAVA DURUMU - MALATYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı Malatya'da da etkili olacak. Özellikle pazartesi günü 0 dereceye kadar düşecek olan hava sıcaklığıyla birlikte kar yağışı da yoğun bir şekilde görülecek. Malatya'da okullar tatil olacak mı diye merak eden veli ve öğrenciler ise valilikten gelmesi beklenen açıklamaya kilitlendi.

6 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? ile ilgili etiketler 6 Ocak Kar tatili Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 ocak kar yağışı 6 ocak kar tatili okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.