6 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası sonrası makinistten skandal paylaşım

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı tren kazası sonrası İzmir'de çalıştığı öğrenilen bir makinistten skandal paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunu yapan makinist hakkında TCDD soruşturma başlattı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi’nde, cumartesi saat 08.00 sıralarında, Edirne’den Çerkezköy yönüne giden 13001 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte Bilal Küllü'nün kullandığı 59 ADJ 755 plakalı fabrika servis minibüsüne çarptı. Trenin bir süre önünde sürüklediği minibüsteki 6 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 

6 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası sonrası makinistten skandal paylaşım

SKANDAL PAYLAŞIM

Kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları da üzüntülerini dile getirirken, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen M.A.K.nin yaptığı yorum ise dikkat çekti. M.A.K. yaptığı yorumda, "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" ifadelerine yer verdi.

6 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası sonrası makinistten skandal paylaşım - Resim : 2

M.A.K.'nin yorumu üzerine başka bir sosyal medya kullanıcısı da "Böyle yorumlar yaparak tepki toplama kardeşim" diye uyarıda bulundu. M.A.K., bu kez de sosyal medya kullanıcısına cevap olarak, "Önemli değil abim" diye cevap verdi. M.A.K.'nın, gelen tepkiler üzerine yorumlarını yaklaşık 6 saat sonra sildiği görüldü. TCDD'den konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

6 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası sonrası makinistten skandal paylaşım - Resim : 3

6 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası sonrası makinistten skandal paylaşım ile ilgili etiketler Tekirdağ Ergene tren kazası makinist paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.