6 BIÇAKLI FÜZE PATLAMIYOR, PARÇALIYOR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT’in kırmızı listede bulunan PKK/KCK'nın kırmızı listede bulunan Kerkük eyalet sorumlusu Remzi Avcı'yı Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği nokta operasyonun detaylarını, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AYM'ye çok sert tepkilerini ve ABD’nin Gazze'de hastaneye fırlattığı gizli bıçaklı füzesini masaya yatırdı.

''TERÖRİST REMZİ AVCI'NIN TEHDİT SEVİYESİ ARTTIĞI İÇİN MİT DÜĞMEYE BASTI''

Bozkurt, ''Çok özel, spesifik bir operasyon. İnisiyatifler kullanılarak yapıldı. 222 kilometre derinlikte gerçekleştirildi. Bu terörist terör örgütüne 31 yıl önce katılmış. Son derece tecrübeli. Kırsal kesimlerde Türkiye'ye karşı terör eylemlerinde bulundu. Terörist Remzi Avcı, ülkemizde 2019-2022 yılları arasında bombalı eylemler düzenlemek amacıyla yetiştirilen teröristleri eğitmiş. Terörist avcı, 1992'den bu yana terör faaliyetleri yürüttüğü için mit'in radarındaydı. Tehdit seviyesi arttığı için MİT düğmeye bastı.

''AYM'NİN TÜRK MİLLETİNİN HAKLARINI KORUMAK YERİNE BELLİ ÜYELERİNİN TÜRKİYE'Yİ YOK ETMEYE ÇALIŞANLARIN YANINDA YER ALMASI ARTIK MIZRAĞIN ÇUVALA SIĞMADIĞINI GÖSTERİYOR''

AYM'de geçmişteki politikaları savunan bir yapı hakim. AYM 2,5 senelik bir süreçte HDP kararını veremedi. AYM kendi yönetmeliğini kendi belirliyor. Kendileri çalıyor, kendileri oynuyor. Anayasa Mahkemesi, anayasayı korumak için canlarını ortaya koyanların haklarını savunmuyor. Anayasa Mahkemesi'nde bir düzenleme şarttır. Zühtü Aslan eleştiri oklarının hedefinde. AYM'nin Türk milletinin haklarını korumak yerine belli üyelerinin Türkiye'yi yok etmeye çalışanların yanında yer alması artık mızrağın çuvala sığmadığını gösteriyor. Yeniden düzenleme şart.

''İSRAİL'DE BEBEKLER HARİCİNDE SİVİL DİYE BİR ŞEY YOKTUR''

İsrail'de bebekler haricinde sivil diye bir şey yoktur. CHP'li Deniz Yücel, 7 Ekim'den önce her şey güllük gülistanlık mıydı? CHP sözcüsü olmuşsun ama insanlıktan nasibini alamamışsın. İsrail'e laf söylerseniz oturduğunuz koltukta oturamazsınız. 

İSRAİL'DEN BIÇAKLI FÜZEYLE KATLİAM

Bu üstünde kılıç benzeri bıçaklar olan bir füzedir, patlatmaz. Genelde kalabalık alanlara atılıyor. 100 metreye kadar çok hızlı şekilde gidiyor. Mermi hızında dağılıyor. O yüzden hastaneye atıldı. Gazze'de hastaneler çok kalabalık olduğu için bilerek oraya atıldı. Bu bir insanlık suçudur.

''İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİ ANINDA SOSYAL MEDYA HESABINA SIZMASINI İMAMOĞLU EKİBİNDEN BİRİ YAPTI''

CHP'li Tolga Erdoğan'ın iddiasına göre imamoğlu bir ordu tutmuş. CHP'li Tolga Erdoğan, birçok isimden bahsediyor. İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşmesinin anında sosyal medya hesabına sızmasını İmamoğlu ekibinden biri yaptı. Bir trol ekibi var, İstanbul'un parası buralara gidiyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

6 BIÇAKLI FÜZE PATLAMIYOR, PARÇALIYOR! ile ilgili etiketler ABD İsrail Gazze Netanyahu Amerika Anayasa Mahkemesi AYM Yargıtay Can Atalay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.