6 ay önce anne olmuştu... Manken Elif Ece Uzun adeta eridi

İş insanı Mehmet Tuş ile 1.5 yıl önce evlenen ve 6 ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan manken ve sunucu Elif Ece Uzun adeta eridi. 7 ay önce anne olan Elif Ece Uzun, doktoru sayesinde hem kilo verdi, hem de güzelleşti.

Evlendikten sonra podyumlara ara veren ve bu süreçte ikiz bebekleri olan Elif Ece Uzun, 6 ayda 35 kilo verdiğini belirterek şöyle konuştu: "Yoğun ve stresli geçen günler içinde spor disiplinini sağlamam zordu. Fit halime kavuşabilmek için pratik bir yol arıyordum, kısa zamanda hocamın tavsiyeleri ile zayıfladım. "Benim gibi botoks tercih etmeyenler de cildi güzelleştiren vitaminler sayesinde kendilerini iyi hissedeceklerdir" dedi.

6 ay önce anne olmuştu... Manken Elif Ece Uzun adeta eridi

EŞİ MEHMET TUŞ İLE BARIŞTI

Geçtiğimiz Şubat ayında eşi Mehmet Tuş'un uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söyleyip soluğu mahkemede alan manken Elif Ece Uzun, yaşananların hepsini unutup eşine geri döndü. Tuş'un uyuşturucu kullandığını ve kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Uzun, iş adamı hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

 

6 ay önce anne olmuştu... Manken Elif Ece Uzun adeta eridi ile ilgili etiketler elif ece uzun Mehmet Tuş zayıflama Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.