59 yaşındaki Yonca Evcimik’in ‘tek gecelik ilişki’ itirafı olay oldu! ''Sadece meraktı...''

Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan Yonca Evcimik 'Çapkın mısın?' sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Tek gecelik aşk yaşadığını itiraf eden 59 yaşındaki şarkıcı Yonca Evcimik, 1987 yılında İbiza'dayken biriyle tek gecelik aşk yaşadığını ve bunu sadece meraktan yaptığını söyledi. Çapkın birisi olduğunu belirten Evcimik aşk hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Yonca Evcimik, Hürriyet'e verdiği röportajında 'tek gecelik ilişki' itirafında bulundu. Çılgın Bediş dizisinde canlandırdığı Bediş karakteriyle hafızalara kazınan, 'Bandıra Bandıra', 'Abone', 'Sallayalım Dünyayı', '8:15 Vapuru' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran, 1998'de piyasaya sürdüğü ‘Günaha Davet’ albümünde yer aldığı ‘Vurula Vurula’yı yıllar sonra yeniden seslendiren 59 yaşındaki Yonca Evcimik aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Tek gecelik ilişki itirafında bulunan Evcimik'in açıklamaları herkesi şaşırttı.

İşte Yonca Evcimik'in açıklamalarından satır başları...

Aşk ve seksin hayatındaki yeri ne oldu, şarkılarındaki kadar önemli miydi?

Bence hayatta her şey çok önemli çünkü dünyaya bir kere geliyoruz, bu dünyada bize sunulan ne varsa tatmakta fayda var. Bu aşk, seks, arkadaşlık, gezmek, tozmak vs. olabilir...Bana göre bunları başkalarını rahatsız edip zarar vermeden deneyimlemek için buradayız. O konuda açığım. Benim ailem de hep arkadaşım gibi olmuştur, onların verdiği rahatlıkla da belki ben bu kadar cesurum.


Peki, aşkı doya doya yaşadın mı?

Kendime göre... Aşkın ne olduğunu hâlâ tam bilmiyorum. Yani âşık oldum ama daha üstü, bir nirvana’sı var mı bilemiyorum.


Şimdilerde âşık mısın?

Şu aralar yok. Pandemiden sonra özellikle biraz daha çekimser oldum gibi...

yonca evcimik


Bir de yıllardır ‘Yonca genç erkek sever’ diye bir laf vardır. Doğru mu?

Doğru. Yanımda benden 15 yaş büyük birini de görebilirsiniz, önemli olan anlaşmak. Ama ben kendimden büyüklerle anlaşamıyorum, enerjiyi tutturamıyorum. Benim gibi eğlenmeyi, gezmeyi, dans etmeyi sevmesi lazım. O yüzden genelde genç oluyor benden, yapacak bir şey yok.


Ahlaksız teklifler geldi mi?

Evet, geldi. Daha hızlı yol alabileceğim imkânlar sunuldu. Ben ailemden, yetiştirilme şeklimden ve kendime güvenimden dolayı kabul etmedim, kendi yolumda ilerledim. Ne yaptıysam kendim yaptım.

yonca evcimik


Çapkın mısın?

Çapkınım ya, evet. Severim güzele bakmayı.


Tek gecelik ilişkin oldu mu?

Hayatımda bir kere denedim. 87 senesiydi, Ibiza’daydım.


Ne hissettin?

Hiçbir şey, sadece meraktı. Bana göre bir şey olmadığını anladım. Çünkü baktığında en kısa ilişkim üç yıl sürdü. Ha, bir daha böyle bir şey olur mu dersen, “Asla” demem. Çünkü asla dediğim her şeyi yaşadım. Hayat böyle öğretiyor.


Nasıl tavlanırsın?

Beni zekâ tavlar. Tabii bir de tavlanmaya meyilliysem tavlanırım, yoksa zor o iş. Ayrıca karşımdakinin evli olmaması, kız arkadaşı olmaması lazım. Böyle çok sıkı kurallarım var benim. Bir de beğendiğime bakıyorum ama aşırı beğenirsem de bakamıyorum. Mesela seneler önce Enrique Iglesias gelmişti, aynı masada oturuyorduk, adama arkamı döndüm. Düşün, Tom Cruise’u görsem kaçarım herhalde!

 

 

 

59 yaşındaki Yonca Evcimik’in ‘tek gecelik ilişki’ itirafı olay oldu! ''Sadece meraktı...'' ile ilgili etiketler Yonca Evcimik
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.