50 yaş üstü vatandaşlara aşılama başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devam eden aşılama sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca, "50 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşı programı bugün itibariyle başladı. Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin" dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sağlık Bakanlığınca belirlenen "Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi" kapsamında aşılama süreci devam ediyor.

Bakanlığın aşılama takvimine göre sisteme tanımlanan 50 yaş ve üzeri vatandaşlar da bugünden itibaren randevu aldıkları sağlık kuruluşlarında aşılarını olabiliyor.

50 yaş üstü vatandaşlara aşılama başladı

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada buluna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

"50 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşı programı bugün itibariyle başladı. Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

50 yaş üstü vatandaşlara aşılama başladı ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Sağlık Bakanlığı korona aşısı 50 yaş üstü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.