50 milyon dolarlık davada kritik duruşma!

Kartal’da öldürülen koruma Cem Özmüş cinayeti davasında, ikinci duruşma yapılacak. Öldürülen Özmüş’ün ilk davası sonrasında, şüphelilerden İhsan Boyabat Maltepe’de 2 kişi tarafından öldürülmüştü. Ölen İhsan Boyabat ile beraber, Süleyman Sulu ve Fırat Muşlu’nun sanık olduğu, Cem Özmüş cinayeti duruşması, Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde 5 Aralık’da görülecek. Duruşma öncesi, polisin adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Kamuoyunda, ”50 milyon dolarlık kumpas ve dolandırıcılık iddiası“ olarak bilinen çeşitli davalar, halen İstanbul’da 4 adliyede devam ediyor.

FIRAT MUŞLU’NUN KORUMASI CEM ÖZMÜŞ KARTAL CEVİZLİ’DE ÖLDÜRÜLDÜ!

İlk kez SuperHaber’in yazdığı, Sinoplu işadamı Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu arasında ki davalar sırasında, Kartal Cevizli sahilinde Cem Özmüş adlı koruma öldürülmüştü. Savcılık ve polisin yaptığı soruşturmada, 15 Temmuz 2021 yılında işlenen Cem Özmüş cinayetine, Yekta Gözen ile akrabası Deniz Morsümbül’ün karıştıkları belirlenmişti. Yurt dışına kaçan şüphelilerden Deniz Morsümbül, geçen sene Almanya’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildi. Morsümbül verdiği ifadesinde, cinayeti halen yurt dışında firari olan Yekta Gözen’in işlediğini söyleyerek olayın tüm detaylarını anlatmıştı.

50 milyon dolarlık davada kritik duruşma!

MAHKEME 3 KİŞİ HAKKINDA İDDİANAME DÜZENLEDİ!

Bu gelişmeler olurken, Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi, savcılık soruşturmasının ardından Cem Özmüş cinayeti davası için 3 kişi hakkında iddianame düzenledi. İddianamede sanıklar hakkında, ”Tasarlayarak Öldürme, Kasten Öldürme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” suçlamaları bulunuyor.

50 milyon dolarlık davada kritik duruşma! - Resim : 2

KRİTİK DURUŞMA İÇİN POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALACAK!

Karyal’da öldürülen koruma Cem Özmüş’ün eşi Pınar Özmüş ile beraber, oğlu Onurcan Özmüş ve kızı Gizem Özmüş’ün şikayetçi olduğu iddianamede, yine ilk duruşma sonrası öldürülen İhsan Boyabat ile beraber, Süleyman Sulu ve Fırat Muşlu sanık olarak bulunuyor. Cem Özmüş cinayeti duruşması Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde 5 Aralık’da görülecek. Duruşma öncesi, polisin adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi.

50 milyon dolarlık davada kritik duruşma! - Resim : 3

ÖZMÜŞ CİNAYETİ SANIĞI BOYABAT’IN ÖLDÜRÜLMESİ ESRARINI KORUYOR!

Öte yandan, Cem Özmüş cinayeti ile ilgili hakkında iddianame düzenlenen ve duruşması olduğu gün evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden İhsan Boyabat cinayeti hala esrarını koruyor. Cinayetten sonra polis Kürşat Batuhan E. ve Emre Z.’yi gözaltına almıştı. Şüpheli Kürşat Batuhan E. ilk ifadesinde; “3 yıl önce bana toplum içinde küfür edip rencide etti. Olay bu sebepten yaşandı” dediği öne sürülmüştü.

50 milyon dolarlık davada kritik duruşma! - Resim : 4

BOYABAT CİNAYETİNİN NEDENİ ETKİN PİŞMANLIK İSTEĞİ Mİ?

Ancak İhsan Boyabat’ın sanık olarak yargılandığı Cem Özmüş cinayeti ile ilgili olarak yakın çevresine, ”etkin pişmanlıktan faydalanmak” istediği öğrenildi. Savcılık tarafından Boyabat’ın etkin pişmanlık nedeniyle öldürülmüş olabilme ihtimalini de araştırdığı ifade edildi.

50 milyon dolarlık davada kritik duruşma! ile ilgili etiketler İstanbul Kartal cinayet dava
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.