50 bin kişiyi dolandıran çeteden 'pes' dedirten TikTok videosu! Adeta nispet yaptılar...

Kripto parada kar vaadiyle 50 bin kişiyi dolandıran çetenin TikTok videoları 'pes' dedirti. Mağdurlara adeta nispet yapan dolandırıcıların videosundaki 15 bin Euro’luk şarap şişeleri dikkat çekti.

Kripto para dolandırıcılığa bir yenisi daha eklendi.

50 bin kişiyi dolandıran bir çete, milyonlarca dolarlık vurgun sonrası yurt dışında ultra lüks bir hayat sürüyor. 

Mağdurlar peş peşe şikayetçi olurken, dolandırıcıların çektikleri TikTok videoları 'pes' dedirtti. 

GİRDİKTEN BİR AY SONRA PATLADI, 152 BİN DOLAR KAYBI VAR

Kanal D Haber'den İbrahim Konar ve Hakan Kahraman'ın özel haberine göre; mağdurlardan biri, sisteme girdikten bir ay sonra patladığını ve kaybının 152 bin dolar olduğunu söyledi.

Seslerini duyurmaya çalışan mağdurlar peş peşe şikayetçi oldu.

 

ÇETE ÜYELERİ NİSPET YAPTI

Soruşturma genişletilirken daha duruşma günü bile verilmeden çete üyeleri çektikleri videolarla mağdurlara adeta nispet yaptı.

Görüntüleri izleyen bir mağdur, "Şu anda inanılmaz bir lüks yaşantıları var. İnanamazsınız. Yani 15 bin Euro verdikleri şarap şişeleri var. Benim bütün birikimlerim şu anda insanlar tarafından masalarda yeniliyor." dedi. 

 

50 bin kişiyi dolandıran çeteden 'pes' dedirten TikTok videosu! Adeta nispet yaptılar... ile ilgili etiketler Dolandırıcı çete
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.