50 adet kürkü olduğunu söyleyen Gülşah Saraçoğlu eleştirileri umursamadı! Eski manken Aysu Baçeoğlu ünlü modacıya sert tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu tv8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yaptığı 'gerçek kürk' açıklamarıyla tepkilerin hedefi olan ve eleştirilere kulak asmayan ünlü modacı Gülşan Saraçoğlu'na bir tepki de eski manken Aysu Baçeoğlu'ndan geldi. 50 adet gerçek kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu'nu, eski müşterisi olan Baçeoğlu ağır eleştirdi.

Çok sayıda ünlü ismi giydiren modacı Gülşah Saraçoğlu, konuk olduğu 2. Sayfa programında yaklaşık 50 adet gerçek kürkü olduğunu, hayvanların kürkleri uğruna katledildikleri videoları izlemediğini belirtti. Gerçek kürk sevdalısı Saraçoğlu'nun açıklamarı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve tepki çekti.


Programın sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt'ın hayvanların kürkleri uğruna çektikleri eziyet ve zulüme yönelik pek çok video bulunduğunu, bunları izleyip izlemediğini sorması üzerine ise Saraçoğlu, 'O konulara hiç girmiyorum, izlemiyorum' diye yanıt verdi. Saraçoğlu 50'ye yakın çeşit çeşit kürkü olduğunu söylerken, bu sayıda kürke sahip olmasının sadece ısınma maksadıyla olmadığını, kürkün kendisinde bir tutku olduğunu söyleyerek duyanları şoke etti.

 gülşah saraçoğlu 50 kürk

Açıklamalarıyla hayvanseverlerin ve birçok kesimin tepkisini çeken Gülşah Saraçoğlu'na tepkiler çığ gibi büyürken ünlü modacı kendisine yapılan sert eleştirileri umursamadı.


Saraçoğlu, Instagram sayfasından bir paylaşımda bulunarak kürkünün fotoğrafına yer verdi ve “Ay ölüyorum şu an gülmekten” notunu düştü.

50 adet kürkü olduğunu söyleyen Gülşah Saraçoğlu eleştirileri umursamadı! Eski manken Aysu Baçeoğlu ünlü modacıya sert tepki gösterdi

Saraçoğlu'nun bu hamlesi sonrası eski manken Aysu Baçeoğlu ünlü modacıya sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Gülşah Saraçoğlu'nun bu paylaşımının yer aldığı bir sayfaya Baçeoğlu ''Bir kac sahne kostumu yaptırmıştım zamanında haram olsun gecen her kuruşummmm'' notunu düştü.

Bir dönemin fenomen evlilik programı Gelinim Olur Musun ile adını duyuran gelin adayı Sinem Umaş, Gülşah Saraçoğlu için 'saf kötülük' yorumunu yaptı.

Bu Tarz Benim programının eski yarışmacılarından Özlem Özden ise 'yazık' şeklinde bir yorumda bulundu.

50 adet kürkü olduğunu söyleyen Gülşah Saraçoğlu eleştirileri umursamadı! Eski manken Aysu Baçeoğlu ünlü modacıya sert tepki gösterdi

Gülşah Saraçoğlu, 2. Sayfa'da şu açıklamaları yapmıştı:

''Kürk seviyorum, orijinal kürk giyiyorum da. Birçok sanatçı arkadaşım da giyiyor ama söylemiyor. İşin perde arkasıyla ilgilenmiyorum... Hem gösterişli durduğu için ve ısınmak için giyiyorum. Bu konuyla ilgili beni çok linç ettiler. Hiç önemli değil. Sosyal medya hesabımı yorumlara kapatmam, hesapları engellemem, kimse umurumda bile olmaz. Kadınlar iki tane şeyi çok severler ve hep gizlerler; estetik ve fal. Severiz böyle şeyleri. Ben hiçbir şeyi gizlemeyen bir kadınım. Yalan konuşmayı sevmem. Kürk giyiyor muyum, evet giyiyorum.''

 

 

50 adet kürkü olduğunu söyleyen Gülşah Saraçoğlu eleştirileri umursamadı! Eski manken Aysu Baçeoğlu ünlü modacıya sert tepki gösterdi ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu 2. Sayfa Sosyal Medya Sinem Umaş kürk gerçek kürk Aysu Baçeoğlu Özlem Özden
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.